Oxygenoterapie, popíjení minerálky, masáže, zábaly, koupání v pivu… Relaxační a léčebné procedury, které by vás stály balík peněz, si teď můžete dopřát i v těch nejluxusnějších hotelích ať už v Mariánských Lázních, Luhačovicích i jinde s fantastickými až 60% slevami. Stačí si na portálu Sleviště.cz vybrat a můžete vyrazit, nebo věnovat pobyt svým blízkým.

Náš tip: Vládní vila v Luhačovicích

Za polovinu běžné ceny si teď můžete užít například pobyt v samotném srdci světoznámých lázní Luhačovice.  Zdejší luxusní Boutique hotel navštěvovala už šlechta Rakousko-Uherska, v 80. letech minulého století to byla vládní vila zcela uzavřená pro veřejnost, kde si užívaly zahraniční delegace.

Exteriér jedinečné stavby z roku 1906 zdobí fresky malíře Ládi Nováka, který vymaloval podle Alšových návrhů například i pražský dům U Rotta.
Autor: sleviste.cz

V novodobé historii jste tu mohli potkat například Václava Klause s manželkou Livií, Tomáše Baťu ml., Jana Pivečku, režiséra Juraje Jakubiska a další významné osobnosti. Teď si můžete stejně jako oni dopřát pobyt v jednom z nejluxusnějších hotelů Luhačovic. Stačí si jen pobyt objednat na Slevišti.cz, kde najdete až neuvěřitelné slevy na lázeňské pobyty například ve Mariánských Lázních a mnoha dalších lázeňských centrech.

Fotogalerie
4 fotografie