Potřebujete získat řidičák, nebo jste jenom dlouho neseděli za volantem a chcete si procvičit řízení auta se zkušeným instruktorem, než se vydáte do rušných ulic? Nejvýhodněji pořídíte tyto kurzy na webovém portálu Sleviště.cz.

 Náš tip: Autoškola jen za 6 800 Kč, kondiční jízdy za 2 400 korun

Rychle a kvalitně vás naučí řídit například v Autoškole Easy. Výuka je tady individuální, většina z vás navíc jistě ocení, že instruktoři jsou nekuřáci. S řízením auta začínáte nejdříve na chráněném cvičišti, teprve později se budete vydávat do čím dál rušnějších ulic. Po 28 hodinách jízdy a 18 hodinách teorie vás čeká závěrečná zkouška. Pokud si pospíšíte a objednáte si na portálu Sleviště.cz výuku hned, ušetříte více jak 5 000 korun!

Za kondiční jízdy teď na Slevišti.cz dáte jen 2 400 korun
Autor: sleviste.cz

Stejně tak si můžete na Slevišti.cz objednat i kondiční jízdy. Ty vám pomohou procvičit si své řidičské dovednosti, pokud jste dlouho neseděli za volantem. Vyzkoušíte si znovu couvání, parkování i řízení v hustém provozu. Celkem 10 kondičních jízd se zkušeným instruktorem vás bude stát na Slevišti.cz o 20% méně a zaplatíte tak 2 400 korun.