První festivalový den bude patřit zejména zahraničním umělcům, druhý pak obsadí přední domácí DJs.

V pátek se můžete na hlavní stagi těšit na:

DADA LIFE (SWE)
DIRTY SOUTH (AU)

FELIX DA HOUSECAT (USA)
Ashley Wallbridge (UK)

Mikael Weermets (SWE)
Pablo Rouve (PL) + percussion

Autor: www.festival-machac.cz

Jelikož bude bezpochyby hlavní hvězdou programu DADA LIFE, jejichž klipy jsou nejen velmi vtipné, ale při svých koncertech obdarovávají fanoušky různými předměty. Jednou hází do publika banány, podruhé stříkají do davu šampaňské. Jejich show si tedy rozhodně nenechte ujít!

DADA LIFE vás dostanou do varu!
Autor: www.festival-machac.cz

Bavit vás totiž bude dvojice Olle Corneer a Stefan Engblom, kteří jako DADA LIFE rozhodně nikoho nešetří. Není mnoho projektů, které by během dvou let vystartovaly takto rychle mezi světové producenty a ještě se stihli vymezit jak zvukem, tak vystupováním vůči svým kolegům. Už v letech 2009-2010 byli DADA LIFE součástí Kaleidoscope tour DJe Tiësta. Aktuální skladby jako Happy Violence, Kick Out The Epic Motherfu**er, White Noise, Rolling Stones T-Shirt, Fight Club Is Closed, které zazněly na největších festivalech elektronické hudby (Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival, Coachella…), dostaly publikum po celém světě do neskutečného varu. Podobně tomu bylo také v Praze v rámci MAGNETIC festivalu, kde i přes velkou konkurenci svých kolegů patřili DADA LIFE k tomu nejlepšímu, co festival prezentoval. Už teď je víc než jasné, že pod širým nebem na břehu Máchova jezera to bude opravdu první housová liga!

Sámer si Mácháč 2012 rozhodně nenechá ujít.
Autor: Blesk



Na DADA LIFE a ostatní interprety se těší i  zpěvák Sámer Issa, který si tuto akci nenechá ujít. " Vzhledem k tomu, že mám na Mácháči chatu, hrozně rád tancuju a tenhle festival je naprosto skvělý díky své atmosféře a lidem, kteří ho navštěvují, to pro mě byla jasná volba," těší se Sámer na poslední srpnový víkend.

Návštěvníky čeká kromě několika hudebně tématických stagí, hlavní podium umístěné ve vodě, DJ contest pro nové talenty a samozřejmě nezaměnitelná atmosféra, která z festivalu Mácháč dělá jeden z nejlepších hudebních zážitků pod širým nebem.

Více info na www.festival-machac.cz.

Fotogalerie
6 fotografií

 

Vstupenky:
do 31.7.2012: 795,- Kč
do 24.8.2012: 895,- Kč
na místě v den konání: 999,- Kč
GOLD All Inclusive: 2.590,- Kč
Předprodej: www.ticketpro.cz