1. Flirtování snadno a rychle

Bruslení je netradiční a romantický nápad pro první rande. Vytoužený protějšek jím určitě potěšíte, ocení vaši originalitu. Navíc je to určitě lepší než letní piknik v přeplněných parcích, kde vám nedají pokoj mravenci a dotěrné vosy.

2. Make-up můžete šidit

Tváře jako slabikáře budete mít ze zimy hned a úplně zadarmo! Na tuny make-upu, které používáte po zbytek roku, aby vám vykouzlil tu pravou zdravou barvu ve tváři, můžete zapomenout.

3. Zpoždění se omlouvá

Když přijdete na rande nebo třeba do práce či obchodní schůzku pozdě na jaře či v létě, ten druhý je právem naštvaný. Pokud jste nedochvilní často, máte teď vyhráno. Výmluva na sníh či ledovku, která zbrzdila dopravu, omluví vždycky.

4. Studené drinky jsou nuda

Zahřeje, provoní pokoj a kdo je nervózní, zaměstná mu hrneček dobrého teplého nápoje neposedné ruce. Namíchat studený drink navíc už umí snad každý, zato netradičním teplý nápojem u přátel zabodujete.

5. Oblečení zakryje ledacos

Dámy, nestihly jste si oholit nohy? V létě byste nemohly vylézt na ulici. Ale v zimě natáhnete rifle nebo legíny a jste neodolatelné. Výborné jsou i čepice, schovají nepovedený ranní účes...

6. Odpočinek bez výčitek

Lezavé a studené dny přímo nabádají k tomu, abyste si zalenošili. Takto »ztraceného« času vám nebude ani líto, na procházku nebo sportování by to stejně nebylo. Venku je prostě zima.

7. Filmobraní

Kolegové a přátelé si povídají o filmech, které jste nestihli v létě zhlédnout, máte čas »dluh« dohnat! Pro povzbuzení nálady jsou osvědčené i staré české filmy nebo pohádky.

8. Ach, ty vůně!

Mandarinka, skořice, svařené víno a samozřejmě vánoční cukroví. Vůně, které vám zaručeně zvednou náladu a které si jindy v roce dopřát snad ani nemůžete.

9. Návrat do dětství

Sáňky, boby, stavění sněhuláků nebo koulování. Radosti, které se k dospělému člověku nehodí? Ale kdeže! Jsou to takové životabudiče, že jejich účinky vás překvapí!

10. Nakoupíte levněji!

V létě, teple a za jasného počasí s vámi prodavač u stánku smlouvat nebude, cena zboží je jasně daná. Ale když je zima, prší nebo sněží, je leckdo přístupnější domluvě. Prodavači jsou pak rádi za každý obchod i za sníženou cenu.