Místo pro tu správnou relaxaci. Místo, kam se můžeme zavřít, když nemáme chuť s nikým mluvit. Kde si můžeme pustit hudbu, z plných plic si zazpívat, anebo si naopak užít alespoň chvíli ticha. Místo pro tu správnou očistu, kde si můžeme připravit voňavou koupel, zlepšit si náladu a nasbírat zpátky ztracenou energii. Co když ale oáza nevypadá podle našich představ?

Co když spáry mezi dlaždičkami černají a usazuje se na nich plíseň? Ať už uklízíte, jakkoliv často, stejně k tomu dojde a vy se pak rozčilujete, protože byste pochopitelně měla ráda svou oázu klidu čistou. Kdo by se také dovedl zrelaxovat, když spáry kolem vany okupuje ošklivá plíseň a šklebí se na vás? Nemluvě o tom, že čistota bytu je naší vizitkou a proti plísním v koupelnách se ani drhnutím nejde ubránit. A jak pak své návštěvě vysvětlíte, že máte doma čisto, když vaše spáry nepůsobí takovým dojmem?

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Výměna silikonu – už nikdy!

Je náročná jak časově, tak finančně. Když jsem poprvé takovou akci chtěla uskutečnit, a rozhodla se vyměnit jen silikon kolem vany, náš šikovný řemeslník mi dokonce řekl, abych silikon odstranila sama, a on to tedy pak milostivě vyspáruje. Nechtěl se takovou věcí zabývat a já později pochopila proč. Snažila jsem se vzít situaci emancipovaně do svých rukou a opravdu bych vám nepřála slyšet, kolik sprostý slov na hlavu toho bambuly padlo, když jsem se silikon snažila sundat těmi nejostřejšími předměty, a i přes pocity vyčerpání, které by se daly přirovnat k pocitům vrcholového sportovce v cíli, jsem se posunula jen o pár centimetrů. Když jsem se tedy přes všechny stavy zoufalství konečně dostala k cíli, pyšně jsem předala koupelnu do jeho rukou, aby mi vanu vyzdobil krásným, novým silikonem. Práce netrvala dlouho, ale na cenu se neptejte, měla jsem pocit, že si započítal i cestu po vlastech českých. Navíc jsem musela čekat 48 hodin, jak mi nakázal. Ve chvíli, kdy jsem tedy celou tuto akci zhodnotila a vyprávěním o mých útrapách jsem pobavila půlku rodiny, bylo mi jasné, že ta energie za to opravdu nestála.


Ráda zvládám věci sama a věřím, že v dnešní moderní době to u vás nebude jiné. Když mi tedy moje babička, která by strčila do kapsy všechny řemeslníky, doporučila Ceresit RE-NEW – obnovovač silikonů, byla to pro mě opravdová spása. Ta se nad mým zážitkem pobavila nejvíce, protože zná toto jednoduché řešení již nějaký rok, a tak věděla, že mě toho všeho mohla ušetřit. Aplikace je totiž velmi jednoduchá a zvládne ji každý, nanáší se pouhým tahem. Není potřeba odstraňovat staré silikony, ani zvát odborníka, a navíc koupelnu můžete používat ještě ten den, protože Ceresit RE-NEW neschne 48 hodin, ale pouze 6.

Je dokonale přilnavý, elastický, voděodolný, bez zápachu, a hlavně má protiplísňový efekt. Pokud se chcete poprat se začernalými spárami a užívat si své chvilky klidu v čistotě, vyzkoušejte Ceresit RE-NEW. Obložení po něm vypadá jako nové, a hlavně zatnete tipec plísním!

Nyní existuje řešení i pro ty z vás, kteří si pro moderní vzhled koupelny vybrali šedou barvu silikonu, protože Ceresit RE-NEW je nyní i v šedé variantě. Spárům vdechne zpátky barvu holubičí šedé a je po starostech.

Více na www.stop-vlhkosti.cz

Fotogalerie
5 fotografií