V roce 1895 to bylo právě SEIKO, kdo na trh uvedl první quartzové hodinky

Mechanismus, který později následovali a ve svých hodinkách použili snad všichni světoznámí výrobci hodinek. SEIKO je na sto procent věrný mottu: "O krok vpřed." A v 21. století k tomu dostává nové a nové příležitosti.

Teprve nedávno značka ohromila svět a všechny hodinkové fajnšmekry reedicí svých slavných GRAND SEIKO z roku 1960. Legenda si i ve své moderní podobě ponechala velkolepý a krásný design 60. Let, SEIKO ji "pouze" vylepšilo o nové způsoby úpravy, aby dosáhlo ještě delší životnost těchto výjimečných hodinek.

Autor: Megastore s.r.o.

Hodinky SEIKO spojují nadčasovou klasiku, eleganci, špičkové mechanismy i extra funkce

Všechny tyto elementy v kolekcích jako Astron, Prospex, Kinetic či Premiere. Každá edice představuje širokou škálu modelů a různorodost ciferníků. Nejdražší model vám poskytne informace o světovém čase, alarm i tachometr, a to vše s pomocí rádiového řízení, s praktickým gumovým páskem, odolným safírovým sklíčkem a se stále přítomným stylovým designem.

Pánské masivní ciferníky a řemínky střídají subtilnější dámské provedení

Už na první pohled jsou to však poctivé hodinky s jasným postojem, a takové majitele si i hledají. Časem ověřené linie a univerzální tvary umožňují nosit hodinky při jakékoliv příležitosti. Byznys setkání či večerní povyražení do města? Dalším z kréd značky je přistupovat k hodinkám jako k osobnímu doplňku, a tak je jen na vás, jak je začleníte do svého života.

SEIKO není módní výstřelek. SEIKO je tradice, která již léta sleduje technologie, aby je mohla implementovat do svých ikonických designů a v moři nových a mladých značek se stále pyšnit prvenstvím té, která "má vždy náskok".