Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Elixír věčného mládí – vyberte si svou omlazující metodu

/
  • Nestárnout... po tom touží nejen elfové.
    Nestárnout... po tom touží nejen elfové. (profimedia)
    22. listopadu 2017 ● 08:00

    O věčné mládí usilují lidé už od úsvitu věků, a dámy samozřejmě zvlášť. V průběhu věků jsme vyzkoušeli už kdeco, a mládí se snaží zachovat metody revoluční i dávné. Vyberte si tu, která právě vám sedne nejlépe. 

  • 1.

    Miniinvazivní metoda

    Mládí se skrývá v kyselině hyaluronové

    ...
    Autor: profimedia

    Silikonové výplně, které máme dodnes spojeny s řadou závažných nežádoucích účinků, nahradila kyselina hyaluronová. Tato látka, která se přirozeně vyskytuje v našich tělesných buňkách a tkáňových tekutinách, má schopnost vázat vodu a udržovat pokožku hydratovanou.


    Během stárnutí pokožka tuto kyselinu ztrácí a spolu s ní i svou elasticitu. Výplně obsahující gelovou formu HA mají proto mnoho použití v anti-agingových ošetřeních.
    Naprostou novinkou na trhu je zmíněná metoda redermalizace. Tento unikátní postup, jehož cílem je obnova svrchní části pokožky – dermy, se provádí preparátem s obsahem kyseliny hyaluronové a kyseliny jantarové. Kyselina jantarová je také tělu vlastní látka, která má významný regenerační vliv na buňky. Obě látky jsou biologicky odbouratelné, tudíž ani zde se nemusíte bát žádných nepříznivých reakcí imunitního systému.

     

    Kyselina se aplikuje injekčně do svrchní vrstvy kůže, ale už půl hodiny po aplikaci není nic znatelné. Druhý den může někdy dojít k otokům, pokud zvolíte silnější koncentraci kyseliny. Účinek nastupuje postupně, už po týdnu by měl být viditelný. Pro větší efekt je možné aplikaci opakovat.

     

    „Redermalizace je omlazující metoda, vhodná pro ženy od třiceti let,“ říká MUDr. Olga Shalamová  z kliniky Mediestetik. „Pokud se o sebe začneme včas správně starat, vystačíme s takovýmito miniinvazivními metodami a nemusí pak vůbec dojít k operativním zásahům.“

  • 2.

    Neinvazivní metoda


    Slim Face Lifting 

    ...
    Autor: archiv

    Tuto metodu lze doporučit všem ženám i mužům nad 35 let. Ocení ho zejména ti, kteří si chtějí udržet mladistvý vzhled bez invazivních zásahů. 

     

    Ošetření je inspirováno dvěma moderními metodami pro omlazení pleti:
    Lifting obličeje pomocí chirurgických nití – ošetření je inspirováno metodou estetické chirurgie, je ale založeno na stimulaci a ukotvení vlastních elastických vláken v pokožce pomocí vlastních proteinů. Cílem obličejového liftingu je napravit ochabnutí obličejových kontur bez invazivních zásahů do pokožky.

     

    Liposukce podbradku – ošetření Slim Face Lift cílí na samotné centrum tukových buněk a neinvazivním způsobem redukuje tuk v problematické spodní části obličeje. Svoje cílení zaměřuje na dva polyamidy, o nichž bylo jasně prokázáno, že mají na svědomí tvorbu tuků pod pokožkou.

     

    Účinné látky:
    – roztok získaný z mořských oligosacharidů z červených řas, který působí na tukové buňky.

     

    Uplevity – jedná se o biotechnologií získaný inovativní peptit, který účinně bojuje proti ochablosti tkání a podporuje výrazně tvorbu kolagenu a elastinu. V testech bylo prokázáno zvýšení tvorby kolagenu 1 o více než 47 %.

     

    Lifting obličeje je možno podstoupit jako jednotlivé ošetření, je ale také možnost pro výrazný efekt absolvovat intenzivní kůru 4 ošetření s četností jedenkrát týdně.

    "Osobně tuto metodu doporučuji všem ženám nad 35 roků, říká Alena Jírů z Kliniky krásy Anděl. " Pokud ošetření podstoupíte v kúře 4 ošetření, jsou výsledky opravdu překvapivé."

  • 3.

    Relaxační metoda


    Rituál věčného mládí

    ...
    Autor: archiv

    Chcete prostě jen odpočívat a regenerovat tím nejpříjemnějším způsobem?


    Pružnost pleti, její krásu a mladistvý vzhled posílí Rituál věčného mládí. Exkluzivní anti-aging procedura obsahuje detoxikační peeling s mořskou solí a vonnými oleji, intenzivně zpevňující zábal z mořských řas a liftingové ošetření pleti.

     

    Závěrečná péče s vybranými oleji pomůže eliminovat příznaky stárnutí - dokonale hydratuje a vyživuje, startuje regenerační procesy, zpevňuje kontury obličeje a vypíná vrásky.

     

    Luxusní procedura zároveň zbavuje pokožku škodlivých látek a formuje siluetu. Jedinečná kompozice aromaterapeutických složek přináší dokonalý smyslový požitek.
    Rituál si můžete vychutnat v Aquapalace Praha.

     

     

     

Dnešní horoskopy