„Naše asistenční služby nabízejí lidem třeba nonstop telefonické konzultace zdravotního stavu, pomohou s odvozem do nebo z nemocnice, ale zařídí také hlídání dětí, nákup nebo úklid domácnosti v době nemoci,“ říká Vladimír Dvořák, produktový ředitel NN Životní pojišťovny.

Jitka neměla v rodině nikoho, kdo by jí mohl v její situaci pomoct, a tak si musela najmout vždy na pár hodin denně pečovatelku. Ta nakoupila, uvařila, obstarala synka a starší dcerku vodila do školky a zpět. Za dva týdny, než se manžel vrátil domů, ale tato pomoc rodinu vyšla na několik tisíc korun.

„Nabízíme dostupné služby s vysokou přidanou hodnotou. Proto naše připojištění asistenčních služeb vychází jen na 59 korun za měsíc. Cílem NN je zbavit lidi všedních starostí a dopřát jim, aby si život užívali naplno,“ vysvětluje Vladimír Dvořák.

Vedle pomoci v případě nemoci či úrazu nabízejí asistenční služby od NN Životní pojišťovny i celou řadu dalších praktických služeb. Pomohou třeba vybrat správného řemeslníka, který se neprodraží, nebo přivolat taxi s dětskou sedačkou a poradí také zajímavý program pro děti v nejbližším dětském centru. Více informací o asistenčních službách, pojištění a investicích od NN naleznete na www.nn.cz.