I krátký odpočinek se počítá

TAWAN v Italské ulici – to je 450 metrů čtverečních klidu a pohody. Právě na tomto místě můžete během rušného pracovního dne načerpat sílu do dalších povinností jen za krátkou obědovou pauzu. Originální dekorace, čisté prostředí, exotické vůně a tlumená hudba vás omámí a naladí na tu správnou náladu…

Vychutnejte si umění thajských masérek

Masérské umění se v thajských rodinách dědí z generace na generaci. Thajské masáže jsou vnímány jako umění a filozofie zároveň, pro mnohé je životním stylem i výjimečným darem. V thajských masážích se dokonale snoubí prvky akupresury a jógy. Jejich kouzlo spočívá v přesném silovém působení na tlakové body a centra energie těla s protažením svalů, kloubů a šlach. Je známo, že kvalitní thajská masáž umí tělu vrátit tělesnou i duševní rovnováhu. Masáž samotná vás pak přenese do míst, které budete chtít navštívit každý den.

Autor: TAWAN

Pryč z uspěchaného města

Narovnejte svá ztuhlá záda a srovnejte si myšlenky. Užijte si péči profesionálů a pomozte vašemu tělu najít ztracenou energii a sílu. Pobočka TAWANu v Italské ulici nabízí také komfortní relaxační zónu zahrnující saunu a vířivku, kterou je možné pronajmout i samostatně. Pokud to čas umožňuje, je dobré přijít o trošku dřív a před samotnou masáží se rozehřát. Rovněž po skončení masáže je lepší se ještě chvíli zdržet a co nejdéle si zážitek z ní udržet. K tomu dokonale slouží klidová zóna v ústranní salonu, kde mohou klienti sledovat obrázky z Thajska a vypít si šálek lahodného čaje.

Autor: TAWAN

Odpočiňte si od každodenních starostí, přestaňte řešit práci, domácnost a užijte si božský zážitek, který vás znovu postaví na nohy. Salon TAWAN můžete navštívit na adrese Italská 212/5, Praha 2. Více informací naleznete zde.

 

Fotogalerie
8 fotografií