„Únava a vyčerpání byl hlavní důvod, proč jsem si zašla k odborníkovi na zdravou výživu MUDr. Haně Mojžíšové, která mi provedla veškerá vyšetření. Nabídla mi vytvoření jídelníčku na míru, ale jelikož jsem doma na mateřské a musím připravovat jídlo své dceři a svému partnerovi, bylo pro mě v podstatě nereálné ještě připravovat 5 x denně jídlo extra pro sebe. Paní Mojžíšová však zároveň spolupracuje se společností, která stravu na míru připraví a každý den doveze. Z počátku jsem k tomu neměla takovou důvěru, ale paní doktorka mě uklidnila, že jídelníčky jsou sestaveny pod jejím dohledem a klienti dosahují po krabičkové dietě DIETAVKRABICCE.CZ skvělých výsledků. Nejen že hubnou, ale zároveň se jim lepší celkový zdravotní stav. DIETAVKRABICCE.CZ  je jedničkou na trhu krabičkových diet, tak jsem do toho šla a to ne z důvodu hubnutí, ale vyvážené stravy.“ usmívá se sympatická blondýnka.

Co je vlastně krabičková dieta?

Krabičková dieta je celodenní strava, která obsahuje 5 jídel – snídani, dopolední svačinu, oběd a večeři. Jídelníčky jsou sestaveny odborníky na zdravou výživu a obsahují nutričně vyváženou, chutnou a čerstvou stravou. Celodenní menu je klientům dováženo každý den.

Autor: dietavkrabicce.cz

Je krabičková určena i lidem, kteří nepotřebují hubnout?

Ano, krabičkové stravování je určené i lidem, kteří nepotřebují hubnout, ale chtějí se zdravě a pravidelně stravovat. Např. společnost DIETAVKRABICCE.CZ nabízí svým klientům i programy nesoucí název ŽIJU ZDRAVĚ, který využívá právě Iveta. ,, Já samozřejmě nepotřebuji hubnout, ale potřebovala jsem se naučit pravidelně a zdravě stravovat a musím říct, že mi to opravdu pomohlo, celkově se cítím lépe a energie mám najednou na rozdávání.“ směje se Iveta.

Komu by Iveta Vítová tento typ stravování doporučila?

„Tuto formu stravování doporučuji všem, kteří nemají čas se kvalitně stravovat, svěřte se do rukou odborníků, je to pohodlné a zároveň chutné. DIETUVKRABICCE.CZ vyzkoušela i moje kamarádka, která potřebovala zhubnout pár kilo do plavek a za měsíc a půl se jí to hravě podařilo.“ říká Iveta.