Potíže se soustředěním?

Autor: http://www.matrace-se-zarukou.cz/

Spánek je velice důležitá část našeho života, která ovlivňuje správné fungování mozku, psychiku a také činnost metabolismu. Je dokonce prokázáno, že problémy se spánkem mají vliv na naši inteligenci! Stává se vám, že se nedokážete koncentrovat a často zapomínáte? Může za to spánek! Dokonce lidé, kteří trpí nespavostí, mají prokazatelné potíže se soustředěním, pamětí, jsou náchylnější k nemocím a častěji u nich dochází k rozvoji duševních poruch. 

Cítíte se ráno ještě více unavení, než když jste šli spát?

Autor: http://www.matrace-se-zarukou.cz/

Odborné experimenty zjistily, že existuje vztah mezi kvalitním spánkem a funkcí našeho mozku. Jeho dostatek ovlivňuje objem šedé kůry mozkové, kde každý den probíhá zpracování informací a jejich ukládání do paměti.  A jak si dopřát plnohodnotné snění? Pokud se každé ráno vzbudíte a máte pocit, že jste celí „rozlámaní“, určitě popřemýšlejte o nové matraci. Ale její koupi si pečlivě rozmyslete, protože vybrat tu správnou, které vám „sedne“, je velmi důležité!

Kvalitní spánek potřebují hlavně děti!

Autor: http://www.matrace-se-zarukou.cz/

Stěžují si vaši potomci na bolesti zad a hlavy? Jsou nevyspalí a nedokáží se soustředit? Zbavte jich těchto obtíží! Obzvláště chodí-li dítě do školy, kde dennodenně přijímá spousty nových informací, potřebuje kvalitně zhotovenou matraci pro vydatný spánek. Uvidíte, že se pravidelné a kvalitní spaní pozitivně promítne i na školních výsledcích!

Dáte přednost zdravému spaní, nebo si dál budete ničit záda?

Autor: http://www.matrace-se-zarukou.cz/

Mnozí ani nevědí, že matrace by se měla po 10 ti letech z hygienických důvodů vyměnit. Ale vybrat tu ideální pro vaše klidné spaní není určitě nic jednoduchého. Jak se ale v jejich nepřeberném množství vyznat? Určitě byste měli vědět, že matrace se dělí dle:

* Tvrdosti

* Typu materiálu

* Nosnosti

* Způsobu užití

Ujasněte si tedy své požadavky a užijte si dokonalý odpočinek ještě dnes! 

Zbavte se bolesti zad a vyberte tu nejlepší matraci pro vaši páteř! A že nevíte jakou vybrat? Navštivte web http://www.matrace-se-zarukou.cz/, kde naleznete široký výběr matrací všech druhů a s výběrem Vám pomůže sofistikovaný průvodce nákupem matrací!