Tip redakce: Milovníci snowboardingu pozor!

Hledáte opravdu nevšední zážitek? Jste příznivci zimních sportů? Pokud ano, nezapomeňte navštívit Audi Snow Jam - závod Světového poháru ve snowboardingu, který vyvrcholí v pátek 13. a v sobotu 14. března ve Skiareálu Špindlerův Mlýn v Krkonoších! Návštěvníci se mohou kromě prvotřídního snowboardingu těšit na vždy příjemnou atmosféru v průběhu závodů a na zajímavý program během večerních parties. Ty zahrnují dva večery plné koncertů a dj setů ve speciálním party stanu na ploše 1000 metrů čtverečních umístěném přímo v srdci areálu. Vystoupí zde například United Flavour, MC Daedly Hunta, U-Cee, slovenský rapper Vec a další umělci, včetně známých Dj’s. Proto neváhejte a užijte si víkend plný zábavy a sportovního vyžití! Vstupné na závody je zdarma!!!!

Autor: Audi Snow Jam

Zlaté české ručičky v akci!

Celý rok poctivě pracovali na svých projektech, nyní je čeká velké klání ve finále soutěže Mistr Kutil 2015. Kdo se stane nejšikovnějším kutilem České republiky se dozvíte již tuto sobotu 7. března přímo v projektovém marketu Hornbach v Čestlicích. Přijďte fandit svému favoritovi! Program začíná ve 13 hodin. Veškeré informace o soutěži i finalistech naleznete na www.mistrkutil.cz.

Autor: Hornbach

Užijte si zamilovaný víkend

Chcete potěšit svou drahou polovičku romantickým víkendem ve dvou? Zabalte si kufry a vyražte na odpočinkový pobyt do Spa hotelu Lanterna, který je díky poloze stranou běžného ruchu. Pobyt Romantické hýčkání, který si můžete objednat na dvě nebo tři noci, zahrnuje snídani s možností donášky až do postele, večeři při svíčkách, relaxační masáž, obličejové ošetření a neomezený vstup do hotelového spa i do blízkého wellness. Nároční hosté mohou využít luxusní apartmá Suite Spa s krbem, kde si budou moci užít soukromou vířivou vanou a espresso na pokoji. 

Autor: Resort Valachy Velké Karlovice

Cítíte se po zimě unavení?

Vaše pleť postrádá jiskru? Dopřejte svému tělu odpočinek, který na vás čeká také v Saunovém světě Aquapalace! Volné chvíle budete moci trávit relaxací v biosauně, která příjemným osvětlením a speciální arometerapií působí výborně proti stresu a napětí v těle. Během saunování ve finských saunách i solných lázních můžete využít zkrášlující ceremoniály, kdy vám saunéři bezplatně udělají medový nebo jogurtový zábal. V saunovém světě naleznete i výběr samotných saun, například finskou saunu obloženou 80 let starým dubovým dřevem, dále můžete navštívit saunovou místnost vypadající jako březový háj, další sauny jsou doplněné o různé druhy aromatických olejů.

Autor: Aquapalace Praha

Potřebujete dobít energii? Co takhle dámská jízda?

Vezměte své kamarádky a nechte se hýčkat ve Wellness hotelu Horal! A co na vás zde čeká? Koupání v termálních bazénech, populární saunové rituály, obličejové ošetření a hlavně -  v hotelu Horal působí maséři šesti národností, a proto zde můžete vyzkoušet thajské, ajurvédské, bali či turecké terapie v jejich ryzí podobě. Odpočiňte si od všedních starostí a nechte se opečovávat na kosmetice a při speciálních procedurách a dopřejte si regeneraci těla i mysli.

Autor: Resort Valachy Velké Karlovice

A jak trávíte volný čas vy?