Během čtyřdenního lázeňského Antistresového pobytu se o vás postaráme od hlavy až k patě a vy se můžete nechat pouze unášet a relaxovat při masážích či koupelích. 

Autor: Lázně Mšené

Dělejte vše s úsměvem a bez stresu.

V lázeňském programu na Vás vyjma ubytování v jednolůžkových nebo dvoulůžkových pokojích s polopenzí čeká také 7 lázeňských procedur. Těšit se můžete na čínskou masáž hlavy, klasickou masáž zad, havajskou masáž lávovými kameny či na netradiční masáž rukou SU-JOK.

Autor: Lázně Mšené

Během pobytu můžete kdykoliv navštívit malou posilovnu a dát si trošku do těla a na cestu domů vám dáme balíček Bylinkové koupele z Lázní Mšené, abyste si vychutnali příjemnou lázeňskou péči i doma.

V lázeňském areálu jsou vám během pobytu k dispozici také malé wellness prostory, které dnes nabízejí v příjemně a stylově rekonstruovaných interiérech historické budovy, plně profesionální služby kosmetiky, kadeřnictví, pedikúry, manikúry, masáží a zábalů. Dále zde naleznete solárium, saunu, malou soukromou posilovnu tak akorát pro dva… a nově také větší lázeňský obchod, kde zakoupíte vše, co potřebujete nejen pro svůj lázeňský pobyt…

Autor: Lázně Mšené

Nechcete či nemůžete na pobyt přijet sami, ale chcete potěšit své blízké či přátele? Rádi vám na pobyt vystavíme dárkový poukaz.

Autor: Lázně Mšené

Antistresový pobyt, ale i další nabídku lázeňských procedur a služeb naleznete na www.msene.cz