Přehlídka chuťových explozí

Co takhle kaviár pro vegetariány z okurek nebo máty, jedlou hlínu, čokoládu na slano nebo kouřící drink? Degustační food festival s příhodným názvem JAKOŽE, COŽE ?! vás zasvětí do těch „nejulítlejších“ chuťových kombinací předních šéfkuchařů, kteří působí ve známých pražských podnicích. Zapojené restaurace, bary a kavárny vytvořily exkluzivně pro festival menu, jež jsou složeny z ingrediencí, které spolu na první zdání nehrají zrovna prim. Stačí však první sousto a vaše chuťové buňky, které se připravily na opravdový šok, zažijí překvapivou harmonii.

2105764:gallery:true:true

Ulítlé trendy
Secret of Raw, Molekulární kuchyně Petra Koukolíčka nebo Hmyzožraní, šnečí speciality Snails Day, zkrátka tentokrát se knedlo vepřo zelo neservíruje, zato se můžete naučit připravit kouřící drink,  nebo vegetariánský kaviár.

Pro návštěvníky je připraven seriál workshopů o vaření, jež se tradičně těší v Čechách velké oblibě. Od mistra molekulární kuchyně Petra Koukolíčka se naučíte, co potřebujete u výroby jeho specialit, nebo vás zavedená kuchařská škola Chef Parade poučí, že chutě, které nejdou obvykle dohromady, nebo výrazně kontrastují, mohou být naprosto dokonalým spojením.

Degustační menu pořídíte v ceně od 70 Kč.

Tak co, zkusíte zažít jídlo jinak?