Svůj šťastný tiket si muž ve středním věku koupil na čerpací stanici, a to jen pár minut před samotným slosováním. První tah pro něj úspěšný nebyl, když ale byly taženy míčky toho druhého, nestačil se divit: z osudí totiž vypadla na chlup stejná čísla, která měl na své sázence!

Čtěte další příběh: výherkyně 20 milionů už bude pracovat jen pro radost!

Jak se vášnivý hráč svěřil zástupcům společnosti Sazka, Sportku hraje se železnou pravidelností: „Sázím už nějakých 30 let, tolik peněz jsem ale ještě nikdy nevyhrál. Myslím, že nejvíc to bylo asi 25 tisíc korun,” svěřil se otec dvou dětí s úsměvem.

Výherní sázenku raději zkontroloval

A vytrvalost se mu rozhodně vyplatila, když mu v půli ledna přinesla bezmála 13 milionů korun. Svému obřímu štěstí nemohl zpočátku uvěřit, po kontrole sázenky přes internetové stránky Sportky ale výhra začala dostávat reálné obrysy.

Spolu s jistotou, že je to právě on, kdo vyhrál, se ale dostavil i strach, že o tiket přijde. A tak si ho pečlivě uložil. Kam? „Jsem pověrčivý, a tak sázenku vždycky ukládám na stejné místo, navíc někam, kde by jí nikdo nehledal. Tím mým šťastným místem je album s rodinnými fotografiemi,” přiznal své tajemství výherce.

Za výhru pořídí nové bydlení

Jak s výhrou naloží, má muž zcela jasno, žádné divoké rozhazování ani bujaré večírky ale neplánuje. Část peněz totiž půjde do nového bydlení. O tom, jak utratí zbytek, prý ještě neuvažoval. A nehodlá ani nic měnit na svém každodenním životě: „Myslím, že díky výhře nezpychnu a budu i dál chodit do své současné práce, mám to tam rád,” uzavírá výherce s úsměvem.

Své sny si můžete splnit i vy. Jděte svému štěstí naproti a vsaďte si například přímo na stránce www.sazka.cz.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!   18+