Kvetou nejen louky a zahrady

Období, kdy květiny začínají pučet a příroda se znovu obléká do pestrých barev - takové je jaro. Ty nejkrásnější květy však mohou vykvést i ve vaší ložnici. Bavlněné povlečení KLASIK v jarních barvách může být příjemnou změnou oproti chladným zimním motivům. Vybírat můžete z více než 600 vzorů nebo barev, přičemž povlečení v hladké plátnové vazbě patří k obzvlášť oblíbeným.

Čtverce a kroužky

Pokud vám tradiční květinové motivy nesednou, nezoufejte. Jarní atmosféru lze navodit i jinak, třeba pomocí barevné geometrie. Zářivé odstíny v kombinaci s jednoduchými vzory dodají ložnici svěžest. Výrazné povlečení totiž snadno upoutá pozornost a dodá pokoji nový ráz.

Autor: SILEX spol. s r.o.

Převlékněte zimní polštáře 

Zahnat zimu jde i jednoduchým převlečením polštářů. Vytkávaný vzor na kvalitním materiálu dekoračního návleku má jemnou strukturu, a spolu s krásnou barevností dodá vašemu interiéru tu pravou jarní náladu. Návleky jsou vhodné do moderního i klasického interiéru nebo pokoje vašich dětí.

 

Autor: SILEX spol. s r.o.

Pojďte si hrát…

Jarního kamaráda pro své děti, sebe nebo svou lásku můžete najít mezi plyšáky FRIEND. Veselého zajíce Raba, zadumaného medvěda Slotha, šibalského kocoura Korata nebo mlčenlivou opici Loris. Každý je jiný a jedinečný, stejně jako vy. Sametový plyšák FRIEND je mimořádně jemný, na pohled i na dotek příjemný tvor, který se zrodil v tokijském designovém studiu Accent. Tito plyšáci jsou nejen skvělou hračkou, ale i originálním doplňkem do interiéru, ideálním dárkem nebo měkkým polštářkem. Všechny designy najdete exkluzivně pouze v síti prodejen a e-shopu SCANquilt.

Autor: SILEX spol. s r.o.