Darujte strážce štěstí, andělská křídla

V naší touze po štěstí nás nejlépe podpoří různé symbolické předměty, které nosíme při sobě třeba jako šperky. Například malá andělská křídla, která nad svým nositelem bdí, aby nesešel ze správné životní cesty, a také pomáhají uletět od starostí, povznést se nad všechno pozemské.

Drobný, precizně zpracovaný stříbrný šperk ve tvaru andělského křídla je na dívčím krku ochráncem nevinnosti a naděje. A nosit se dá denně do školy i do zaměstnání i večer, k slavnostním šatům. Aktuální móda dnes netrvá na řetízcích ze stejného kovu. Andělské křídlo můžete nosit na barevné šňůrce a obměňovat ji podle nálady.

Srdce pod ochranou anděla

Nádherný symbol lásky a bezpečí je srdce schoulené pod křídlem. Někdy chceme svou lásku utajit, schovat ji před zvědavými pohledy. Nebo třeba prožíváme partnerskou krizi a moc si přejeme vyjít z ní nezranění, uchovat krásné vzpomínky a mít dost optimismu pro další vztah. Jako by tohle všechno říkal tento šperk. Nádherná úprava rosé sluší blondýnkám i brunetám a tři drobné zirkonie se třpytí a přitahují pozornost k tomuto neokoukanému šperku. Není krásný?

K náhrdelníku lze vybrat i náramek nebo náušnice nebo si pořídit jen malý přívěsek s drobnou karabinkou a zavěsit si ho na náramek, který už nosíte. Vaše srdce a city budou v bezpečí.

Lapač snů

Tento šperk není výmyslem designéra, to je starý indiánský kultovní předmět, kterým šamané lapali sny, jež si chtěli uchovat. Drobná, dokonale zpracovaná, stříbrná síť zachytí jemnou energii snu a vaše podvědomí ji bude mít stále k dispozici. Víte přece, že sníme i přes den, aniž si to uvědomujeme? Přívěsek má proti náušničkám ještě peříčka, je skoro neuvěřitelné, že tak jemné detaily lze vypracovat ve stříbře. Ryzí rhodiované stříbro, odolné vůči poškození zůstane dlouho stejně krásné a třpytivé. Bude odpuzovat děsivé sny a naopak vám pomůže uchovat ty krásné.

Andělský zvonek

Nejpopulárnější z andělských šperků je ale zvonek, někdy také nazývaný mexická bola podle své předlohy ze starých indiánských kultur. Je to barevná rolnička schovaná v otvírací klícce. Jemně cinká a nosí se v těhotenství zavěšená na delší šňůrce tak, aby miminko přes břišní stěnu slyšelo její něžné zvuky. Po narození pak na ně pozitivně reaguje. Když slyší známé cinkání, přestává plakat a cítí se v bezpečí zase jako u maminky v bříšku. Precizní ruce německých šperkařů daly mexické bole podobu úchvatného šperku, který lze navíc obměňovat vyměňováním barevných rolniček. Obrovské množství kombinací klícek z barevného kovu a rolniček umožňuje vybrat pro každou maminku zcela jedinečný šperk se zvláštním a intimním posláním.

Na celou nabídku andělských šperků Engelsrufer se podívejte na web andelske-zvonky.cz