Aplikace iRobot HOME - úklid na dálku!

Další velkou novinkou je mobilní přehledná aplikace -iRobot HOME - Roombu 980 lze ovládat z chytrého telefonu třeba z jižního pólu. Stačí aktivovat tlačítko CLEAN a Roomba 980 se pustí do mise. Pomocí aplikace ale můžete naprogramovat třeba i začátek vysávání. Obsahuje neocenitelné video návody a zaznamenávají se sem i veškeré statistky z black boxu. Zásadní inovací je navigační systém iAdapt 2.0 s kamerou s vizuální lokalizací, díky kterému Roomba 980 přesně „vidí“, kam jede, rozpoznává nábytek, překážky nebo vstup do další místnosti, a v prostředí se tak snadno orientuje.

Odložený úklid a intenzita úklidu

U iRobota Roomba 980 lze nastavit vysávání na jakoukoli hodinu i den v týdnu funkcí odložený úklid. Samozřejmě nejlépe, když nejste doma – a v tom je asi ta největší výhoda. Pro ultra čistý byt je zde funkce „dva úklidové průchody“ - všechny plochy uklidí dvakrát! Pomocí funkce Carpet Boost Roomba 980 bezpečně identifikuje jakýkoli koberec a zvýší 10x výkon. Roomba 980 dostála také nového sacího motoru 3. generace, který je výrazně tišší, ale zároveň výkonnější. Přes mobilní aplikaci je možné ho nastavit do třech režimů: Auto, Max Výkon a Eco. Až 185m² zvládne vyčistit Roomba 980 i na jedno nabití. Díky Li-lon baterii má oproti předchozím řadám až o 50 % vyšší kapacitu. Životnost se prodloužila 4x. Pokud je potřeba, Roomba sama zajede na svoji nabíjecí základnu, po nabití se vrátí na místo, kde skončila, a pokračuje v úklidu.

Autor: iRobot

Vysoká citlivost a efektivita – funkce ANTITANGLE a Dirt Detect

S tkaničkami od bot, nejrůznějšími vývody nebo s kabely od PC volně ležícími v pokoji na podlaze si Roomba 980 snadno poradí. Díky systému ANTITANGLE se do robota nic nenamotá a kabely se nezaseknou. Další neocenitelnou výbavu je funkce DIRT DETECT, Roomba zaregistruje třeba rozsypané cereálie, automaticky se přepne do speciálního modu a dané oblasti se důkladně věnuje, a několikrát kontroluje, jestli místo pořádně vyčistila. Příjemnou zprávou je také bezúdržbový provoz. Roomba 980 představuje mezi domácími roboty opravdu technologický vrchol, skvěle dotažený do posledního detailu. Spolu s bezchybným úklidem iRobot jen potvrzuje, že si své místo na robotické špici plně zaslouží. 26.989 Kč za Roombu 980 je i cena za čas, který vám dává prostor dosáhnout vysněných cílů.

Pro více informací www.irobot.cz