O 99 % nižší náklady na propagaci

Reklamní předměty mají před ostatními způsoby propagace velký náskok. A to z mnoha důvodů. Tak například náklady na oslovení jednoho potenciálního zákazníka pomocí reklamní propisky jsou o 99 % nižší než pomocí inzerce v tisku. A také proto, že si lidé reklamní předmět s brandingem ponechají průměrně 8 měsíců. Nechtěné reklamní předměty však málokdy skončí v koši. Některé zůstanou původním majitelům ležet doma, ale průměrně 57 % z nich putuje k někomu dalšímu - členům rodiny, kolegům z práce či přátelům. Tím se vaše značka neustále připomíná a cestuje dál do světa. Vše za jediný náklad.

Autor: www.inetprint.cz

Dobře vybraný předmět = úspěšná propagace

Aby reklamní předmět s brandingem dobře a hlavně dlouho fungoval, musejí pro něj mít obdarovaní praktické využití. Příkladem mohou být powerbanky – záložní zdroje energie pro mobilní zařízení. Dárky také vybírejte s ohledem na charakter akce a především podle lidí, kterým budete předměty rozdávat. Správný výběr předmětu je klíčový pro úspěch celé propagační akce. Naštěstí máte k dispozici tým profesionálů ze společnosti iNETPrint.cz, kteří vám kdykoli kvalifikovaně poradí s výběrem produktu a doporučí také vhodnou technologii brandingu.

Zapamatuje si vás až 94 % lidí

Znáte ten pocit, kdy se vám nějaká reklama z rádia nebo televize zasekne v hlavě – ať už její melodie nebo nějaké útržky samotného spotu – a vy se jí pak nemůžete zbavit? Tak stejně úspěšně, ale méně otravně, se do hlav zapíše také reklamní předmět s logem. Čím častěji budou lidé s vaším logem v kontaktu, tím hlouběji do paměti se jim vryje. A ve správný moment se z ní zase vynoří a vy máte o obchod postaráno. 81–94 % lidí si totiž zapamatuje značku firmy, od které obdrželi reklamní dárek.

Autor: www.inetprint.cz

3x oblíbenější než reklama na internetu

Zajímavé či praktické reklamní dárky s potiskem si lidé navzájem půjčují a tím pádem může jedna vaše potištěná propiska „promlouvat“ třeba i k desítce případných zákazníků. Zároveň platí, že reklamní předměty jsou mezi lidmi nejoblíbenějším druhem reklamy, mnohdy dokonce vyhledávaným. Lidé mají reklamní předměty téměř 3x raději než bannery, videa a další formy internetové reklamy. Můžete se tak v klidu pustit i do masovější propagační akce. A nejlepší místo, kde s ní začít, je na iNETPrint.cz. Po celý říjen totiž dostanete dárek k úplně každé objednávce, například tablet iPad, čtečku Kindle a další.