Masturbace a její četné přínosy

Začneme ale nejprve samotnými přínosy, které pravidelná masturbace má. Jednoznačně můžeme zmínit prodloužení výdrže při sexu. Odbouráte totiž prvotní sexuální chtíč a více si užijete jeden druhého. A to platí nejen u mužů. Dále díky masturbaci dokonale poznáte své tělo a jeho potřeby. U sexu tak potom bude pro vašeho partnera či pro vaši partnerku mnohem snazší vás uspokojit, neboť budete přesně vědět, co se vám líbí. Mnozí dokonce považují masturbaci jako relaxační prostředek. Uvolní se tak nejen tělo, ale i duše od stresu a napětí.

Co na masturbaci říkají odborníci?

Ani odborníci masturbaci nijak neodsuzují. Právě naopak! Například u žen může mít masturbace dokonce léčivé účinky. Pomáhá totiž ulevit od bolestivých symptomů při menstruaci. Masturbace dále podle odborného výzkumu McKinleyho zdravotního centra při University of Illinois zlepšuje prokrvení pohlavních orgánů, pomáhá při sexuálních poruchách a zlepšuje kvalitu spermatu.

Mohou být lidé, kteří masturbují, lepší v posteli?

Vrátíme se ale k naší původní otázce - jsou takoví lidé v posteli lepší? Jednoznačně ano! Masturbací se muži učí zvládat předčasnou ejakulaci, prodlužují celkovou délku styku, zlepšují kvalitu svého spermatu a ženy naopak lépe poznávají svou sexualitu. Odborníci proto vzkazují - neexistují žádné negativní účinky masturbace.

K dokonalému vztahu, dokonalým sexem

A když už tedy dosáhnete dokonalého intimního styku, bude to už jen krůček k perfektnímu a klapajícímu vztahu. A pokud chcete délku takového dokonalého sexu ještě prodloužit, zkuste přírodní doplňky stravy Zerex Extralong. Tyto tabletky mají pozitivní vliv právě na délku sexu, ale jsou z čistě přírodních extraktů bylin, a tak nemají žádné vedlejší účinky.