EU bez roaming

Léto 2017 přináší mnohé výhody pro letní dovolené, zejména v zahraničí. Zrušení roamingu v EU znamená, že můžete telefonovat, posílat SMS i využívat internet v mobilu za stejných podmínek, jako v ČR. Žádné přirážky či navyšování ceny. Abychom Vám ještě zpříjemnili prázdniny, přichází Via SMS iPhone 7 zdarma. Až do 30 července máte možnost získat jeden ze tří iPhonu 7. Soutěžit je snadné, stačí si vzít úvěr u Via SMS s.r.o.

iPhone 7

Poslední generace telefonu iPhone od Applu přináší úžasný, 2x vyšší výkon, zářivé barvy v ultrajemném rozlišení display Retina 1334x750 pixelů, velkou paměť 32 GB a dokonalý fotoaparát s optickou stabilizací, aby ani akční fotky nebyly roztřesené. Určitě si oblíbíte technologii 3D Touch a zvýšenou odolnost proti vodě a prachu. To vše zabalené v krásné zlaté barvě a v designu, který zaujme každého.

Video
Video se připravuje ...

 VIA SMS s.r.o.

Půjčka opravdu zdarma

Nemusíte se bát soutěžit, první půjčka až 8 000 Kč je u Via SMS zcela zdarma. Žádné skryté poplatky! Úrok je 0%, poplatek 0 Kč, RPSN 0%. Půjčku získáte online, během několika minut. Peníze zasíláme ihned na Váš bankovní účet. Do soutěže o iPhony Vás zařadíme automaticky a když vyhrajete, dáme Vám vědět.

Proč si tedy neužít letošní léto v klidu a pohodě. S penězi navíc, novým telefonem a bez roamingových omezení. Je jedno, jestli jedete s rodinou k moři, s kamarády na festival nebo jen tak na chatu. Zpříjemnit si prázdniny je tak snadné: Stačí si vzít bezúročnou půjčku od Via SMS a těšit se na výhru. I když jedno těžké rozhodnutí před Vámi stojí: Jaký obrázek na pozadí telefonu si dáte?

Soutěžte a vyhrajte

Neztrácejte tedy čas. Klikněte si pro Váš nový telefon na www.viasms.cz/iphone.