Restaurace s pohodovou atmosférou se nachází v budově  EA Hotelu Royal Esprit, na frekventovaném, turisticky oblíbeném místě v těsné blízkosti OC Kotva a Staroměstského náměstí. K dispozici má celkem 116 míst k sezení ve 2 podlažích a dalších 84 míst poskytuje venkovní zahrádka. Prvotní záměr, nechat zde vyniknout moderní a vzdušný interiér s bonusem prostorné venkovní zahrádky, která nabízí pohodlné posezení, se stoprocentně povedl.

Nejpodstatnější je samozřejmě nabídka jídel, která kombinuje jak tradiční, tak i netradiční suroviny. Najdete zde klasické české i mezinárodní pokrmy jako například guláš, svíčkovou omáčku, pečená žebra, ale i melounové carpaccio s tyrolským špekem nebo hlemýždí delikatesy. Za zmínku jistě stojí způsob servisu vybraných jídel v originálních nádobách. Modré kastrůlky s pokličkou, ve kterých se podává bramborová polévka s lesními houbami, se vzápětí staly hitem. Na požitek z jídla je zde opravdu kladen velký důraz. Musíte si dosyta vychutnat veškerou směs chutí a vůní, abyste poznali, proč se do Sněmovny opět vracet. K  přípravě jídel se samozřejmě používají výhradně čerstvé a kvalitní suroviny s důrazem na sezónní období. Lákavá je také nabídka speciálních, cenově výhodných obědových menu. Dalším bonusem restaurace je příjemná a milá obsluha, která svým upřímným úsměvem potěší každého hosta.

Restaurace Sněmovna v Jakubský, která odkrývá tajemství dobré kuchyně, patří do řetězce EA Culinary společnosti EuroAgentur Hotels&Travel. Ta je současně úspěšným provozovatelem českého hotelového řetězce EA Hotels a otevřením další restaurace tak plní svoji filozofii o poskytování kvalitních služeb.

Fotogalerie
4 fotografie