A pak už bylo jen zvolit si ve své fantazii cestu indiána a kovboje na té čestné straně zákona nebo se stane psancem a padouchem na straně druhé. A po návratu ze školy hurá ven a řádit venku s kámošema v duchu „Divokého západu“. Indiánská čelenka, případně „vypůjčená“ tužka na oči nebo rtěnka straší ségry, protože každý správný indián na válečné stezce musí být i řádně zmalován, kovbojský klobouk, laso, luk a šípy to byla zcela běžná výbava pro odpoledne v indiánském duchu. Maminka, která uměla ušít barevný indiánský kostým byla poklad a táta nebo děda, který uměl pomoci při výrobě indiánských zbraní byl prostě super. Indiánský pokřik byl nedílnou součástí každé takové výpravy a dobrodružství a při vymýšlení indiánských jmen fantazie neznala hranic. A když se ke hře přizvaly i holky, tak byl svět indiánů komplet, protože Nčoči nebo Ribanna nemohla chybět.

I když z kluků a holčiček jsou už tátové a mámy a uběhlo pár let, i v dnešní době odkaz Karla Maye, autora těch skvělých knih, žije dál a v dětských světech ožívají i další hrdinové a hrdinky, mezi nejznámější patří třeba indiánská princezna Pocahontas.

Už si nemusíte „půjčovat“ šminky od starší ségry, protože existují barvy na obličej, se kterými jsou dělat divy, můžete se tak stát indiánem na válečné stezce, můžete mít tvář plnou šrámů a jizev utržených v bojích s padouchy. Indiánské a kovbojské kostýmy patří do každé půjčovny kostýmů a to nejen v dětském provedení, ale i jako kostýmy pro dospělé.

Autor: www.partyklokocka.cz

Indiáni žili v pueblech, žádná překážka jim nebyla cizí, uměli jezdit na divokých koních bez sedla, uměli se plížit potichu stejně jako šelma a stejně tak uměli i zaútočit. Krajina okolo nich byla samá skála a náročný terén. Ale věřte, že za kompletním indiánským snem nemusíte jet až do daleké Ameriky, do země kde indiáni stále žijí a udržují svoji kulturu. Úžasný svět indiánů umí přinést i Párty Klokočka a to se vším co k tomu patří. Naše malířky z vás udělají indiána, kovboje, půvabnou indiánku, šamana, indiánskou babičku… Umíme vám půjčit i indiánský kostým, stejně tak můžete být kovbojem, texaskou pěnicí, šerifem nebo padouchem na druhé straně zákona. Jako jediní v ČR máme úžasné indiánské hrací centrum – nafukovací PVC atrakci, která může být součástí každé akce pro děti, dětského tábora atp.

Chcete mít event v duchu desperátů, indiánů a vyhlášených saloonů? To všechno dovedeme – umíme facepaiting nebo pro odvážnější bodypainting. Chcete si vyzkoušet lasování, ve kterém byli indiáni i kovbojové mistři? Není problém, seženeme toho správného animátora, který vás to naučí. To vše a ještě více na www.partyklokocka.cz.