Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svět slaví Mezinárodní den dětské knihy! Oslavte ho i vy a kupte svým potomkům knížku

/
  • Svět slaví Mezinárodní den dětské knihy! Oslavte ho i vy a kupte potomkům knížku
    Svět slaví Mezinárodní den dětské knihy! Oslavte ho i vy a kupte potomkům knížku (profimedia.cz)
    31. března 2017 ● 16:45

    Neláká vašeho potomka čtení? Zkuste s ním zajít do knihkupectví či s ním projet knižní weby a určitě si knihu, která by ho zajímala, vybere! Díky čtení bude mít skvělou slovní zásobu, vynikající paměť a výbornou představivost! Máme tipy na zajímavé knižní novinky.

  • 1.

    Anča a Pepík

    Autorem této dětské knihy je Lucie Lomová. Kniha vypraví o myších hrdinech, které všichni známe z časopisu Čtyřlístek. Myšky nestárnou a jsou pořád plné sil a humoru jako před dvaceti lety. Myší dvojka určitě okouzlí i vaše děti.

    Cena: 299 Kč

    3345196:full:true:true

  • 2.

    Darebák David má noční můru

     Francesca Simonová sepsala dvanáct nový příběhů známého uličníka Darebáka Davida. Uličník David tentokrát bude mít noční můru, vycvičí kočku Bublinu, předvede Vítkovi kletbu kanibalů a dokonce se rozhodne napsat příručku o tom, jak zkrotit rodiče.

    Cena: 224 Kč

    3345197:full:true:true

  • 3.

    Detektiv Koumes – Jarní případ

    Pokud má vaše ratolest ráda napětí a řeší záhady, je pro něj vtipná dětská detektivka od Josefa Quise jako dělaná. Soukromý brouk Koumes z louky pod lesem řeší další zamotaný případ. Během vyšetřování musí dokonce nasadit i svůj život, ale důvtipem a statečnosti překoná všechny nástrahy.

    Cena: 299 Kč

    3345198:full:true:true

  • 4.

    Kráska a zvíře – nejkrásnější příběh

    Do kin právě vtrhl filmový příběh o Krásce a zvířeti. Legendární příběh je možné koupit i v knižní podobě. Krásná dívka jménem Belle se řízením osudu stane zajatkyní hrozivě odporného netvora. Záhy zjistí, že na tajuplném, zakletém hradě není nic, jak na první pohled vypadá. Netrvá však dlouho a zajiskří nové kouzlo, kterému Belle zcela propadá.

    Cena: 299 Kč

    3345199:full:true:true

  • 5.

    Překlep a Škraloup

    Věděli jste, že věci stárnou? Stačí jen chvilku nedávat pozor a z věci zářící novotou je starý, nepotřebný krám. Můžou za to drobná stvoření, které mají veškeré stárnutí na starosti. Skřítek Překlep, který je specialistou na chyby v knížkách, se jednoho dne vydá na dobrodružné putování k samotnému Zubu času. Autorem knihy je Tomáš Končínský a Barbora Klárová.

    Cena: 399 Kč

    3345201:full:true:true

  • 6.

    Tradiční české JARO

    Pokud chcete dětem vyprávět o českých tradicích, pomůže vám nádherná knížka od Josefa Lady. V ní se dozvíte o nejznámějších svátcích, zvycích a obyčejích a najdete v ní i známá lidová říkadla, pranostiky i oblíbené velikonoční koledy, které neodmyslitelně k tradičnímu českému jaru patří.

    Cena: 249 Kč

    3345200:full:true:true

    Fotogalerie
    1 fotografie

Dnešní horoskopy