Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nová milionová hra Blesku: V Trháku už vyhrálo přes 4000 lidí!

Autor: Jan Doležal - 
19. ledna 2017
05:30

Trhák, nová milionová hra pro čtenáře Blesku, se od pátku, kdy začala, rozjela opravdu parádně. Denně hraje celá republika a během pouhých 5 dnů už okusilo radost z výhry minimálně 4300 lidí. Štěstí se usmálo i na Marii Volfovou (66) z Holých Vrchů na Mladoboleslavsku. Na její účet poputuje 10 000 Kč.

Paní Marie hraje s Bleskem pravidelně. V malé vesničce, kde žije, ale není žádný obchod ani trafika, a tak jí noviny vozí dcera Lucie (43) ze sousední Dobrovice. Aby mohla hrát o víkendech, jezdí si pro Blesk a Nedělní Blesk k benzince do vedlejší vesnice. Nemohla uvěřit – v pondělí to přišlo.

„Odtrhla jsem pásek na titulní straně Blesku a zaregistrovala do Denní hry desetimístný kód, jako to dělám každý den. Ani jsem nedoufala, že by se to mohlo podařit. Když mi pak od vás volali, že jsem vyhrála 10 tisíc, vůbec jsem tomu nevěřila. Uvěřila jsem tomu až teď, když jste přijeli. Pořád se mi chce brečet,“ říká paní Marie. „Je to moje první výhra v životě,“ přiznala. Žena, která pracovala přes 30 let jako dělnice v mladoboleslavské automobilce, tvrdí, že nikdy neměla štěstí ve hře, až nyní. 

„Peníze se určitě hodí. Bortí se nám plot u domu, tak jakmile sleze sníh a trochu se oteplí, začneme s opravou. Určitě udělám nějakou radost i manželovi a dceři. Vždyť Blesk, který mi přinesl peníze, mně vlastně přivezla ona,“ dodala šťastná výherkyně. Trhák můžete hrát ještě 25 dnů, tedy až do 12. února, v kuponech jsou ještě ukryty miliony! Včetně nejvyšších výher 50 a 100 tisíc.

LOSOVÁNÍ VÝHERNÍCH KÓDŮ DENNÍ HRY NAJDETE ZDE>>>

vero.nika82 ( 19. ledna 2017 11:11 )

 Já taky vyhrála - 10 kč kredit na blesk mobil, který nemám.

Zobrazit celou diskusi