Dobrodruh

Vaši práci zvládnete vyřídit na pláži, v útulné pařížské kavárně i v zapadlé vesničce na jihu Itálie? Baví vás objevovat nová zákoutí? Pokud jsou vaše odpovědi ano, jste novodobým dobrodruhem! Pro vás se hodí notebook Acer Aspire S 13, který je jedním z nejtenčích a opravdu lehkých 13,3palcových notebooků ve své třídě. Baterie vydrží bez napájení až 13 hodin. Pokud si budete chtít v letadle nebo v autobuse pustit film, je Acer Aspire S 13 ta správná volba. Díky rozlišení Full HD a technologii IPS je možné si na LED displeji dopřát čistý obraz téměř z jakéhokoli úhlu!

Zapálený geek

Rádi čas od času propaříte na počítači celou noc? Je to pro vás způsob jak se odreagovat po náročném dni? Baví vás programování ať už v práci nebo ve volném čase? Neunikne vám žádná Marvelovka? Ideálním společníkem pro náročného uživatele, náruživého diváka filmů i hráče může být Dell Inspiron 13z Touch. S Windows 10 kombinuje vysoký výkon špičkového notebooku a univerzálnost 13,3palcového tabletu s vestavěným stylusem, díky kterému je možné rychle zaznamenávat nápady anebo jen kreslit oblíbené fantasy postavičky přímo na obrazovku.

Milovník luxusu

Pokud svou lásku ke třpytivým kamenům netajíte a Pařížskou ulicí procházíte s čelem nalepeným na skle, máme pro vás elegantní 13,3palcový dotykový notebook Lenovo Yoga 900 s Windows 10. S tímto notebookem získáte přepych a skvělého parťáka pro pohodlnou práci i zábavu třeba i z kavárny. Vyznačuje se lehkostí a flexibilitou a to díky hravému dotykovému ovládání, které ulehčí například prohlížení webových stránek třeba během vyhledávání dobrého vysavače.

Pohodář za každé situace

Představujeme vám Acer Switch 12 Alpha s Windows 10, který kombinuje výdrž i flexibilitu. Jeho předností je nastavitelný vyklápěcí stojan, který nabízí možnost pracovat buď na notebooku, nebo na tabletu. Zkrátka máte dva v jednom a můžete si vybrat, jak zrovna chcete pracovat. Vyzkoušejte i digitální pero, v okamžiku proměníte displej ve skicák nebo poznámkový blok pro jakoukoli tvorbu!

Jestli stále nevíte co a jak, navštivte stránky www.chtejtevic.cz a vyberte si.