Okurka a dýně

Takovouto kombinaci zeleniny preferují hlavně muži. Jsou velmi mužní a vážní. Pevně si stojí za svým a málokdy se někým dají ovlivnit. Jsou to milovníci sportu a cestování. Jsou zodpovědní a ženy se s nimi cítí chráněna kamennou zdí. Jejich zodpovědnost pak zahrnuje i rodinné vztahy.

Kromě toho jsou tito muži cílevědomí a snadno tak dosahují svých cílů. Avšak mají i své nedostatky. Žena z jejich strany nemůže čekat přehnanou romantiku. Pokud očekává květiny, měla by si o ně říci. Pokud by si takovou kombinaci vybraly ženy, tak se jedná o rozené vůdkyně.

Avšak pouze v práci, protože doma bývají často bezradné jako malé děti. Obvykle špatně vaří a neumějí aranžovat kytky. Rovněž nesnášejí praní a mytí nádobí a jiné domácí práce. Muž však v této ženě najde věrného a chápajícího přítele.

Rajče a meloun

Lidé, kteří si vyberou kombinaci rajčete s melounem, jsou veselí a aktivní. Jsou velmi komunikativní, ale komunikace s nimi se vždy neobejde bez problémů. Můžou být totiž výbušní, což často vede k hádkám.

Muži rajčatovo-melounového typu jsou obvykle pohodlní a rozhodně dají přednost pantoflím a županu před batohem a spacím pytlem. Jsou také velikými gurmány. Ženy tohoto ustrojení jsou emotivní. Jsou milovnicemi zvířata a mají rády domácí krb.

Ostatní se v jejich blízkosti cítí velmi dobře, protože kolem nich panuje vždy útulno a pohoda. V žádném případě to nejsou intrikánky. Mohou se ale občas chovat netaktně, protože vždycky říkají to, co si myslí. Pro všechny rajčatovo-melounové pak platí, že jsou upřímní a bezelstní.

Okurka a meloun

Lidé, kteří si vyberou okurku a meloun, neustále prožívají duševní zmatky. Jejich vnitřní napětí je skryto za vnějším klidem a zdrženlivostí. Život s člověkem tohoto druhu je jako život na sopce.

Nikdy dopředu nemůžeš vědět, co přijde zítra a jaký nápad ho zase napadne. O mužích tohoto typu se dá prohlásit: tichá voda břehy mele. Ženy se pak nehádají kvůli maličkostem, ale pocit křivdy v nich vždy zůstane.

Ten se postupně hromadí a jednoho krásného dne jsou schopny porozbíjet všechno nádobí v domě, často o hlavu svého ubohého partnera, který nemá o ničem ani zdání. Jedná se však o nejvíc tvůrčí typ lidí. Často z jejich řad pocházejí vědci a vynálezci, protože umějí přemýšlet.

Dýně a rajče

Pokud jste si vybrali dýni a rajče, tak patříte k lidem klidným, uvážlivým, taktním a citlivým. Máte dobrý vkus a milujete pěkné věci. Muži dýňovo-rajčatového typu jsou lehce zženštilí. Často se jedná o výtvarné umělce či hudebníky. Umělecká tvorba je těmto lidem prostě nejbližší.

Ženy toho typu jsou v lásce velmi vášnivé a stálé a bývají obdivovány a milovány. Jako manželky jsou oddané, něžné a starostlivé. Dýňovo-rajčatoví muži však dokážou být narcistními egoisty.

Fotogalerie
7 fotografií