Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mlsouni pozor! Kde si v Praze v září pochutnáte...

/
  • Foodfestivaly vládnou začátku podzimu.
    Foodfestivaly vládnou začátku podzimu. (archiv)
    9. září 2016 ● 09:02

    Září slibuje krásné počasí a co je lepšího, než si na sluníčku vychutnávat tu hamburger, tu sklenku whiskey, to zas tofu, víno nebo tuplák piva?
    Pokud si chcete září užít, vyrazte na food festival. 

  • 1.

    Jack Daniels Burger Fest - Výstaviště Praha - 10. a 11. 9.

    s
    Autor: archiv

    Populární burgerové legendy se sjedou z celé České republiky, Evropy ale i USA, aby našim vytříbeným jazýčkům ukázaly, jak chutná Amerika v jejich osobitém podání.

    Letošní ročník Burgerfestu představí nabídku variací na téma burger například z Itálie, Švédska, Slovenska či Maďarska. Na své si samozřejmě přijdou i vegetariáni, milovníci sladkostí a to i v lákavé formě alkoholové zmrzliny pro dospělé.
    Navíc tu můžete oslavit 150 narozeniny whiskey Jack Daniel´s

  • 2.

    Dožínky a vinobraní - Ladronka Praha - 16.9.

    s
    Autor: archiv

    CREATIVE WORLD ve spolupráci s Městskou částí Praha 6 promění Ladronku na jeden den v ráj pro mladé a rodiny s dětmi. Chybět nebude degustace vín z Čech i Moravy a relaxační zóna s dobrým jídlem a pitím z nejlepších českých farem

  • 3.

    Vegefest - Praha Vyšehrad - 17.9.2016 - 18.9.2016

    s
    Autor: archiv

    6. ročník vegetariánského festivalu otevře své brány 17. - 18. září 2016 na VyšehraděOslava jídla a pestrých vegetariánských chutí, ochutnávky živé kuchyně, přednášky o udržitelném životním stylu, inspirace a netradiční program pro děti i dospělé.

  • 4.

    Pražský Octoberfest ve Žlutých lázních - 23. 9. do 24. 9.

    s
    Autor: archiv

    "Echte" Oktoberfest bier budou i letos mít možnost ochutnat návštěvníci již 2.ročníku Pražského Oktoberfestu, který své brány otevře milovníkům této bavorské tradice a jejího zlatavého nektaru

     Na místě bude hudba a občerstvení, jak české, tak i bavorské, např. bavorská sekaná, klobásy, preclíky či bratwurst. K pivu i pochutinám bude milovníkům piva hrát i tradiční bavorská hudba a chybět nebude ani obrovský pivní stan.

Dnešní horoskopy