Prodejny BILLA stop & shop si rychle našly spokojené zákazníky. Řidiči zde pohodlně nakoupí základní potraviny i drogerii a vše s pohonnými hmotami jednoduše zaplatí na jedné pokladně. Na pultech je denně nabízeno přes 1000 pečlivě vybraných produktů, v nichž nechybí oblíbení zástupci privátních značek BILLA, BILLA Easy, Vocílka, Clever a Naše bio. Potěšující je také nabídka hotových jídel a vždy čerstvé pečivo.

Autor: Billa

Mezi nejoblíbenější zákaznický sortiment BILLA se řadí čerstvé pečivo, chlazené zboží (zejména uzeniny, sýry a jogurty) a čerstvé ovoce. Nealkoholické nápoje pak patří dlouhodobě k nejprodávanějším položkám na každé čerpací stanici.

Pro zajištění vysoké kvality a čerstvosti sortimentu jsou prodejny zaváženy z centrálních skladů společnosti BILLA třikrát týdně. Závozy pečiva míří na čerpačky 7x týdně.  Zákazníci mají navíc k dispozici akční nabídky. A nechybí „víno měsíce“. Minimarkety jsou otevřeny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. To vše zákazníkovi přináší zcela nový rozměr nákupu potravin.

Autor: Billa

Jedinečnost konceptu ocenila i nezávislá porota prestižní soutěže PETROLawards.  Nový prodejní formát stop&shop propojující čerpací stanice Shell s našim řetězcem získal třetí místo v kategorii Projekt roku.