Každá žena  se chce líbit

Pokud se rozhodnete věnovat partnerce spodní prádlo, měli byste vědět, co ráda nosí a co podtrhne její ženskost a smyslnost. Nechcete-li šlápnout vedle, porozhlédněte se po noční košilce nebo měkoučkém pyžámku.  V dobře zvoleném nočním prádle by se žena měla cítit nejen sexy, ale také pohodlně. Hledáte inspiraci? Prohlédněte si svůdnou kolekci spodního prádla Kik.

Autor: KiK

Řekněte své „Miluji tě“ valentýnským balíčkem

Nemáte čas běhat po obchodech? Kupte svému protějšku dárek na internetu. Výhodou nakupování online je nejen mnohem širší nabídka a ceny výrazně nižší než v kamenných obchodech, ale i pohodlí nákupu z domova a rychlé dodání zboží. I na internetu je ale potřeba si dobře vybírat, u jakého obchodníka a jaké zboží nakupujete. Když si pro nákup zvolíte například internetovou drogerii Ageo.cz, máte záruku kvality a vždy nejlepší ceny. Na www.ageo.cz najdete 20 000 produktů skladem, takže můžete nakoupit vše od dárkových balíčků a parfémů pro muže i ženy přes voňavé pěny do koupele až po masážní oleje, vonné svíčky i milostné pomůcky. Inspirovat se můžete nechat i speciální akční nabídkou zamilovaných dárků.

Autor: AGEO.cz

Muži jsou dobyvatelé

Některé muže potěší luxusní a krásné dárky, někdo dá raději přednost praktickým věcem. Jedno ale pány všech věkových kategorií spojuje – a to je touha po dobrodružství. Manboxeo.cz jsou dřevěné dárkové bedny, jejichž obsah si musí obdarovaný poctivě vypáčit páčidlem. Tyto krabice obsahují speciální balíčky určené například vinařům, gurmánům, golfistům či vegetariánům. Obsahy jednotlivých beden jsou sestavovány na základě průzkumu a rad od odborníků v konkrétní oblasti, takže se nemusíte obávat, že byste s produkty šlápli vedle.

Autor: www.manboxeo.cz

Vyznejte lásku na Valentýna po svém

Věděli jste, že v lásce jsou mnohem aktivnější muži? Nejen že ji vytrvale vyhledávají, také ji dávají častěji najevo a dokonce se chtějí více ženit. Svátek zamilovaných je ideální příležitostí pro obdarování své lásky pralinkami I Love Milka. Na www.reknitoposvem.cz navíc můžete ve speciální aplikaci uzavřít vaši partnerskou lásku do zámku zamilovaných a poslat jej své drahé polovičce. Můžete si vytvořit i vlastní obal čokoládových pralinek I Love Milka a rovnou si je koupit. Řekněte to po svém a sdílejte vaše originální vyznání se svou láskou i s přáteli.  

Autor: Milka

Luxusní hodinky jako praktický dárek

Hodinky jsou skvělým dárkem nejen pro muže, ale také pro ženy. Neslouží pouze jako ukazatel času, v dnešní době jsou hodinky i oblíbeným a výrazným módním doplňkem. Vyberte si z nepřeberného množství designových a klasických kousků z kolekce Storm. Nejen hodinky, ale i další krásné šperky, můžete zakoupit v obchodech Storm, kde na vás čekají speciální 15% valentýnské slevy.

Autor: Storm

Zútulněte si vaše hnízdečko lásky

Zamilujte se do designového nábytku s orientálními prvky v oblíbeném vintage stylu! Jedinečný e-shop Homelove.cz vám nabízí nádherný nábytek z masivu. Každý kus je ručně vyráběný v původních manufakturách ve východní a jihovýchodní Asii, s využitím poctivých postupů a nejkvalitnějších surovin. Pro zamilované páry připravil Homelove.cz speciální akci – slevu 40 % na červené zboží!

Autor: www.homelove.cz


Jedinečný šperk pro vašeho partnera

V nabídce značky Morellato najdete velké množství nejrůznějších šperků z leštěné chirurgické oceli, originální módní doplňky a kvalitní pánské a dámské hodinky. Značka Morellato se za posledních několik desetiletí stala synonymem inovace, neotřelého stylu a smyslu pro detail. Pokud přemýšlíte, čím obdarovat svoji lásku na svátek všech zamilovaných, navštivte e-shop firmy Morellato a vybírejte z precizně zpracovaných dámských i pánských kolekcí.

Autor: Morellato-shop.cz

Zamilovaná fotka na památku

Obchodní centrum Quadrio si na neděli 14. února připravilo pro všechny zamilované nevšední valentýnský program. V prvním patře obchodní galerie bude od 13:00 do 18:00 hodin všem návštěvníkům k dispozici fotostěna s valentýnskou tématikou. Páry, které se zde nechají profesionálně vyfotografovat, si odnesou originální vzpomínku. V Den svatého Valentýna bude navíc restaurace Polpo a kavárny Pauseteria a Café Level nabízet speciální valentýnské menu. Více informací naleznete na www.quadrio.cz

Autor: Quadrio

Darujte své drahé radost z pohybu

Dárkový poukaz na cvičení v klubu Expreska může být ideálním dárkem pro všechny ženy bez rozdílu věku. Expreska je fitness centrum, které se specializuje pouze na ženy a proto jim dokonale rozumí. Trenérky klubu Expreska doporučují alespoň dvakrát týdně třicet minut kruhového tréninku. Zdravý pohyb a cvičení navozují dobrou náladu a pocit spokojenosti. Svátek svatého Valentýna je ideální pro věnování takového dárku, stačí zakoupit jeden z dárkových poukazů v hodnotě 500 Kč nebo 1 000 Kč na cvičení ve třicetiminutovém kruhovém tréninku pro ženy. Vždy, když se najde volná chvilka, si mohou ženy zajít zacvičit do jedné z pětadvaceti Expresek v České republice a oddechnout si od běžných starostí.

Autor: Expreska

Speciální kolekce pro zamilované

Valentýnská kolekce ALO diamonds je vyznáním lásky na celý život. Šperky ve tvaru srdce zdobené nádherně zelenými smaragdy, romanticky růžovými safíry anebo diamanty bílými, žlutými jako slunce nebo rebelsky černými, ženám navždy připomenou, kdo je jejich pevná životní láska.

Autor: ALO diamonds

Darujte překrásné investiční mince

Exkluzivní stříbrná obdélníková mince se Swarovski krystalem vydaná Cookovy ostrovy v roce 2014 o váze 100 g je ideální dárek pro vaše blízké. Mince na svém rubu zobrazuje krásný krystal ve tvaru srdce spolu s nápisy „SILVER Luxury Line“. „FINE SILVER“, váhu a ryzost. Líc zobrazuje tradiční portrét královny Elizabeth II. od Ian-Rank Broadleyho a nápisy "ELIZABETH II", "COOK ISLANDS", nominální hodnotu a rok vydání. Mince je dodávaná v luxusní krabičce šedé barvy spolu s certifikátem věrohodnosti v limitovaném nákladu pouze 2014 kusů pro celý svět! V krabičce je zabudovaná LED dioda, která při otevření minci modře osvítí. Tato nádherná mince je k dostání na zlataky.cz.

Autor: Zlataky.cz

S krásně zářivým úsměvem a láskou do každé životní situace

Dokonale bílé a zdravé zuby zlepšují sebevědomí. Člověk se může bezstarostně usmívat a navíc působí reprezentativně. Nové bělení White Pearl bylo vyrobeno stomatology v USA. Každé balení obsahuje tvarovatelné aplikátory přesně kopírující zuby a tím zajistí nerušené působení účinných látek. Vyzkoušejte nejprodávanější bělení v ČR!

Autor: White Pearl