O2 arena

Jde o nejmodernější krytou sportovní halu v Česku, která se může pochlubit i řadou rekordů. Návštěvnický rekord drží koncert Madonny z roku 2006, který navštívilo 18 628 diváků. Madonna přijede i letos, v O2 areně vystoupí  7. a 8. listopadu. Natočí se tu i nejvíce piva, zdejší gastronomický systém je schopen načerpat 10 tisíc piv během čtvrthodiny. Má také největší obestavěný prostor, který je srovnatelný se 3 chrámy sv. Víta nebo s 12 plaveckými stadióny v Podolí.

Skatepark Vysočany
Autor: archiv

Skatepark Vysočany

Nejmodernější  a nejvšestrannější Skatepark Vysočany je nedávno otevřené multifunkční hřiště určené především pro adrenalinové sporty, jako je skateboarding, BMX, in-line brusle nebo koloběžky. Nachází se vedle železniční stanice Praha-Vysočany, v ulici U Vinných sklepů (pod estakádou). Už nyní je velmi populární mezi teenagery z Prahy 9.

Lezecká stěna Big Wall

Atraktivní horolezecká stěna Big Wall je stěna s největší plochou v ČR. Výška stěny je 20 metrů, celková plocha lezeckého areálu je 3 000 m2 plochy, profil má obrovskou převislost 10 metrů, je možné zde nalézt až 300 lezeckých cest. Lezecká stěna se nachází na adrese Ocelářská 16.

Divadlo GONG

Toto divadlo je jednoznačně nejvšestrannější v Praze. Jeho repertoár je velmi pestrý. Můžete zde navštívit zajímavá divadelní představení profesionálních herců, ale občas i ochotníků, konají se tu kurzy pro děti i pro dospělé, již několikátou sezónu zde probíhá kurz herectví pro amatéry nebo pro studenty, kteří se chystají na DAMU. Každou sobotu odpoledne můžete v Gongu navštívit představení pro děti.