Oranžová je i barvou oblíbené značky limonád FANTA, která si pro vás letos připravila zábavou a fantastickými hosty napěchovanou halloweenskou párty FANTAstický Halloween!

Autor: Fanta

Už vás omrzelykaždoroční dýňové dekorace a stále se opakující kostýmy? Chcete zažít halloween jinak? Přijďte v pátek 30. října od 15.00 do Velkého sálu Lucerny v Praze a oslavte s Fantou  FANTAstický Halloween.

Na akci FANTAstický Halloween zažijete pořádnou dávku zábavy. Poslechnete si super koncerty hudebních interpretů a skupin, jako jsou Johny Machette, Voxel, Pavel Callta či ATMO music. Budete mít jedinečnou příležitost naživo vidět cool české a slovenské youtubery – Gogomantv, Shopaholic Nicol, Gabrielle Hecl a Jmenuji se Martin, kteří vás zasvětí do světa youtube a podělí se s vámi o své zkušenosti. Navíc pro ty z vás, kteří přijdete v halloweenském kostýmu, je připraveno speciální překvapení.

Autor: Fanta

„Fanta je synonymem zábavy a hravosti. Našim fanouškům se proto snažíme nabídnout nevšední zážitky, díky kterým se rozhodně nebudou nudit. Na halloweenské párty v Lucerně vystoupí celá řada skvělých hostů a během večera nabídneme také spoustu doprovodných aktivit. Pokud chcete popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet si na vlastní kůži bodypainting, facepainting či dokonce speciální zombie focení, nesmíte na této párty chybět,“ uvedl za organizátory akce Jakub Will Loos, brand manažer značky Fanta.

Autor: Fanta

Vstupenky na FANTAstický Halloween lze koupit pouze v předprodeji na https://www.smsticket.cz/vstupenky/4712-fantasticky-halloween nebo na https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=134533. Nenechte tuhle akci jen tak vyšumět!

Více informací o akci FANTAstický Halloween najdete na facebookových stránkách https://www.facebook.com/events/1719450631617540/.