Přesně do takového světa zvou malé holčičky nové panenky Mini CHOU CHOU. Na hlavě mají krásné čepičky, díky kterým vypadají jako malé sovičky. Každá z panenek má v balení i malou kamarádku minisovičku, která je všude věrně doprovází. Sovičky Mini CHOU CHOU se stanou parťačkami holčiček nejen do pokojíků, ale díky své malé velikosti třeba i na cestování nebo do školy. Brzy se stanou nepostradatelnými společnicemi a budou s holčičkami sdílet každodenní zážitky a pomáhat jim s řadou úkolů, které na holčičky čekají. Mini CHOU CHOU bydlí v kukačkovém domečku, ale mají i své vlastní hřiště nebo krásný stromový domeček s opravdovou duhou! Všechny tyto doplňky hru se sovičkami rozvinou a obohatí.

Autor: Zapf Creation

Holčičky se se sovičkami nejen na dlouhou dobu krásně zabaví, ale vymýšlení nových příběhů pro ně bude velmi inspirativní. Budou pro své hrdinky tvořit vlastní pohádkové příběhy, zápletky a situace. Brzy si určitě budou chtít hrát i s kamarádkami, a jak je známo, hrou s kamarády se děti učí sociálním dovednostem, komunikaci a empatii.  A samozřejmě rozvíjejí svou fantazii a představivost.

Autor: Zapf Creation

A jaký je začátek Mini CHOU CHOU pohádky, který se holčičkám může, ale také nemusí stát „základnou“ pro hru? Každý večer, když hodiny odbijí desátou, zvou mini CHOU CHOU malé holčičky na vzrušující cestu snů do velkolepé říše divů. Veselé mini CHOU CHOU žijí spolu se svými malými kamarády v kouzelném lese poblíž starých dubů. Společně objevují spoustu zajímavých věcí a zažívají různá dobrodružství.

Autor: Zapf Creation

Pokud by Vaše holčička přeci jen trvala na celé „oficiální“ pohádce o sovičkách Mini CHOU CHOU, tak jejich výrobce vydal i několik pohádkových sešitků s dobrodružstvím soviček Mini CHOU CHOU. Pohádkové sešitky najdete buď zdarma ve vybraných obchodech, nebo si je můžete stáhnout na oficiálním webu panenek – www.minichouchou.cz. V Mini CHOU CHOU pohádkách se holčičky seznámí se všemi panenkami, a budou si tak moci vybrat svou nejoblíbenější, která se jim bude nejenom líbit vzhledem, ale se kterou se i nejvíce ztotožní.

Autor: Zapf Creation

Pokud váháte, kterou Mini CHOU CHOU vaší holčice pořídit, zkuste společně s ní navštívit webové stránky www.minichouchou.cz a vybrat si společně. Na webu si můžete také stáhnout a vybarvit omalovánky z jejich světa.