Podle průzkumu společnosti Tesco strávíme nakupováním tři hodiny v týdnu, za rok je to šest dní.

Průzkum společnosti Tesco ukázal, že nákupům potravin věnujeme týdně v průměru tři hodiny. Za rok strávíme za nákupním vozíkem celých šest dnů. Možná by se těch šest dnů dalo strávit jinak. Poradíme, jak na to. 

Současná zrychlená doba nevyhnutelně vede k tomu, že musíme důkladně zvažovat, mezi jaké aktivity rozprostřeme svůj volný čas. Ti, kteří neustále balancují na hranici časového presu, proto s nadšením vítají službu Tesco Potraviny on-line, která jim kompletní nákup doručí bez námahy až ke dveřím. Ušetří tak čas, náklady za cestu a leckdy i nervy. Není taková představa lákavá? 

Jak chcete trávit svůj čas?

Nemůžete vydržet beze sportu? Chodíte rádi do kina nebo divadla? Jste vášnivými kuchaři? Možností, jak trávit volné chvíle, se nabízí stále více, jen těch volných chvil je stále méně. Kde tedy čas ušetřit?

Nákupy, jimž jste dříve věnovali tolik času, můžete obstarat on-line. Obavy, že si potraviny přes internet nemůžete osahat, na vlastní oči prohlédnout a posoudit jejich čerstvost a kvalitu, nejsou na místě. Pracovníci služby Tesco Potraviny on-line vybírají zboží stejně pečlivě a zodpovědně, jako by je kupovali pro sebe.  Díky tomu se můžete spolehnout, že obdržíte ty nejlepší a nejčerstvější produkty, které se v obchodě nacházejí.

Konec zapomenutým nákupním seznamům

Nakupování potravin on-line má řadu výhod. Určitě to znáte – plánujete jít na nákup, zkontrolujete, co vám chybí v domácích zásobách, a pečlivě si sepíšete nákupní seznam. Když ho pak v obchodě chcete použít, není k nalezení, protože zkrátka zůstal doma.

Podobné komplikace s nakupováním potravin on-line nehrozí, produkty bez zbytečného shonu vložíte do virtuálního nákupního vozíku a vybrané položky můžete libovolně přidávat či škrtat až do jedenácté hodiny večerní před dnem doručení.

Ačkoliv jsou na stránce Tesco Potraviny on-line k dostání tisíce produktů, tápat mezi nimi nebudete. Pomohou vám přehledné kategorie, s jejichž pomocí si můžete vyfiltrovat přesně to, co potřebujete. Odpírat si nemusíte ani dovážku pečiva, masa či mražených výrobků. Modré dodávky společnosti Tesco jsou vybaveny chladicím a mrazicím prostorem pro potraviny náchylné vůči teplotním výkyvům, takže oblíbená zmrzlina k vám dorazí ve stejném stavu, jako byste ji právě vyndali z mrazáku.

Nákup čeká u dveří

Služba Tesco Potraviny on-line je v současné době dostupná pro víc než 4 miliony obyvatel České republiky v regionech Praha, Brno, Mladá Boleslav, Kladno, Kolín, Hradec Králové, Pardubice, Liberec, Jablonec nad Nisou, Plzeň, Břeclav, Hodonín. Standardní cena za doručení potravin až ke dveřím se pohybuje mezi 49 Kč a 99 Kč. K prvnímu nákupu navíc nyní Tesco nabízí slevu až do výše 500 Kč. A to už stojí za vyzkoušení!

Šest dní na to, co máme rádi

Teď už jen zbývá vymyslet, jak naložit s šesti volnými dny? Máme pro vás pár tipů - za tu dobu člověk zvládne průměrně dvanáctkrát zaběhnout svou oblíbenou trasu, přečíst dětem 54 nových pohádek, pustit si osmkrát všechny díly oblíbeného seriálu, nebo třeba vyzkoušet 58 receptů na čokoládový dort. A jak se svým volným časem naložíte vy?