U střešní krytiny vsaďte na osvědčený materiál

Pravá pálená taška TONDACH je proslulá svou odolností, dlouhou životností i ekologičností a trvale krásným vzhledem. Díky kvalitní surovině, poctivému způsobu výroby a také tomu, že je velmi pečlivě laboratorně testována, se jedná o střešní krytinu, která bude při dodržení principů správné pokládky sloužit dlouhá léta vám i dalším generacím. Pálená taška je k dostání ve velkém množství kombinací modelů, povrchových úprav a barevných provedení, což umožňuje její použití jak na historických budovách a venkovských staveních, tak současných novostavbách – k tomu doslova vybízí například nejnovější model ploché pálené střešní tašky Figaro 11 s moderním designem.

Moderní taška Figaro 11 vytváří na střeše dokonale hladkou strukturu
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Inspirujte se a v novém online katalogu vyberte svou střechu snů!

V novém přehledném online katalogu je možné snadno filtrovat jednotlivé modely tašek dle tvaru, barvy a dalších kritérií. Galerie realizací zprostředkovává krytinu v detailu včetně vlastního řešení střechy. K dispozici jsou zde také veškeré technické údaje a podrobnosti o vybraných produktech. V případě, že tedy ještě nemáte vybráno, právě katalog usnadní vaše rozhodování při výběru vhodné střešní krytiny.

Stodo 12, měděná engoba. Realizace získala 2. místo v soutěži TONDACH Pálená střecha 2013 v kategorii Rodinné domy a obytné stavby
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.


Podzimní akce na pravé pálené tašky u prodejců TONDACH

Vybrané modely tašek lze získat v rámci podzimních slev za výhodné ceny. Pro vyhledání prodejců ve vašem okolí je Vám k dispozici katalog prodejců.

Aktuální akční modely pálených tašek TONDACH

    Hranice 11 červená engoba
    Figaro 11 červená engoba
    Stodo 12 měděná i černá engoba
    Brněnka 14 červená engoba

Posuvná taška Hranice 11 v provedení červená engoba je zařazena mezi akční modely pro podzim 2015
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.


 
Měli byste vědět: Bezpečný sklon střech s pálenou taškou

Kapitolou samou o sobě je bezpečný sklon střech – ten se liší podle typu použité krytiny (plochá, s různými typy drážek apod.) Velmi zajímavou informací je, že dle Pravidel pro navrhování a provádění střech, která vydal Cech klempířů, pokrývačů a tesařů ČR, jsou tyto bezpečné sklony střech určitým způsobem stanoveny a TONDACH se jimi rovněž striktně řídí. Řada dovozců ale u svých tašek bezpečné sklony střech uvádí o 5 – 6° nižší. Co to znamená? Naše rada: V takovémto případě je nutné získat od výrobce závazek k zodpovědnosti za řešení podle jeho údajů. S pálenou střešní krytinou TONDACH ale tento problém vůbec řešit nemusíte!

Více informací naleznete na stránkách výrobce pravé pálené tašky TONDACH www.tondach.cz.

Fotogalerie
6 fotografií