Prší, prší, jen se leje, ale nás to nezastaví!

Přátelé, vítejte u dalšího deníku s posledním kouskem. Ten nesu jako běžec amatér přes celou Českou republiku svému bráchovi. Jen si to představte – 700 km za 24 dní. Jestli vám to přijde málo, vězte, že to je masakr.

Autor: Milka

Dnešní den začal opět nádherně – snídaní v penzionu Rakovec, kterou jsem já a můj tým dostali. Mimochodem, ubytování výborné, a kdybyste si tady chtěli dát nějakou dobrotu, doporučuji borůvkové knedlíky. Dělá je přímo paní šéfová.

Po snídani jsem se vydal s další pomocí, spoluběžcem Petrem, na trasu. V dešti, větru, nic nás nezastavilo. Po pár kilometrech jsme dorazili do Křtin. Tam jsme se malinko zastavili a vrátili se do dětských let. Autodrom a nechyběl řetízkáč. Na něm se mi trošku udělalo nevolno – snídani se chtělo ven, ale dal jsem to.

Autor: Milka

Asi po hodině jsme vyrazili směr Brno. Tam jsme doběhli cca kolem čtvrté odpolední. Tady jsem se musel rozloučit s Petrem, jel mu vlak do Prahy. Petře velké díky za dvoudenní pomoc při běhu. Bodlo mi to!

Od nádraží jsem společně s týmem vyrazil za vámi na Špilberk. Měli jsme pro spoustu z vás sladké odměny. Dokonce jsem si konečně po dlouhé době popovídal i anglicky. Výpravu slečen z Portugalska jsem evidentně hodně zajímal.

Autor: Milka

Zítra, tedy dnes, když čtete deník, nás od 9:00 čeká super akce v Brně ve Vaňkovce a pak mne ještě od 14:00 čeká 25 km. Držte palce, ať se nám umoudří počasí!

Autor: Milka

Přeji super start nového týdne a ať se daří!!!

Váš “český Forrest Gump“ Jirka Gruntorád

Více informací naleznete na www.poslednikousek.cz