Jaké to je být tvrďačkou?

Přijďte si na vlastní kůži vyzkoušet, z jakých výšek hledí na svět jeřábnice, jakou sílu v pažích má mistryně světa v páce a že hokejová výstroj není nadarmo šitá především na muže. Přesvědčte se, že svářečství není výsadou pouze tvrdých chlapů a procestovat celý svět je výzva, která vám dokáže změnit život.

Autor: Marie Bartošová

Vyzvěte juniorskou mistryni světa v páce!

Myslíte si, že máte sílu? Paže útlé dívky Rebeky Martinkovičové vás mohou vyvést z omylu. Vyzvěte dvojnásobnou mistryni světa v páce na duel, ve kterém nerozhoduje pouze síla fyzická. Krásu okolí můžete z výšky 10 metrů alespoň na okamžik obdivovat tak, jako to ve svém povolání dělá jeřábnice Nikol Zimčíková. Jak se vůbec žena k takovému povolání dostane? Svářečka Kateřina Valentová, představí svou jemnou práci, před níž se často sklání i její mužští kolegové. Jak se ubránit útokům mužů? Hoďte na svá bedra výstroj, ve které čelí střelám mužů hokejová brankářka Zuzana Tomčíková, a vyslechněte si pár žhavých tipů.

Autor: Marie Bartošová

Cestování vám změní život

Jako kapitánka a kormidelnice mužské jachtařské posádky vévodí celé své posádce Inna Václavová.  Společně s dobrodružkou Lucií Radovou, která podnikla cestu kolem světa, budou mít ve svém speciálním cestovatelském koutku připraveno spoustu zajímavého povídání, fotek a zážitků. Více naleznete na www.troufnisinajemnost.cz.

Autor: Marie Bartošová

Bourej mýty a vyhraj!

Vyzkoušejte si na chvíli netradiční roli a zapojte se do soutěže o sladké ceny. Ty nejpovedenější Jakože, cože?! selfies získají odměnu ve formě čokolády Milka se sušenkou LU nebo krekrem TUC, které symbolizují neobvyklé kombinace stejně jako ambasadorky tohoto projektu. Ten, kdo naplní všechny výzvy a poodhalí svou jemnou stránku, má velkou šanci získat vysněnou hlavní cenu, all inclusive víkend v hotelu TOWER PARK PRAHA v Žižkovské věži.

Autor: Marie Bartošová

Přijďte na akci, kde je uvidíte na vlastní oči

Akce Ženy jinak. Jakože, cože?! je pro všechny zdarma. Koná se na náměstí Republiky, na rohu ulice V Celnici v Praze, a to ve středu 18. února 2015 od 11:00 do 16:00 hodin. Na každého, kdo si přijde netradiční role vyzkoušet, čeká malé sladké překvapení. Více na Facebooku eventu. www.facebook.com/ZenyJinak.JakozeCoze

Autor: Marie Bartošová