Na video, jak se pankáč a motorkář objímali v metru, se můžete podívat ZDE!

A co vy, troufnete si?

V rámci projektu I v drsňákovi probudí jemnost vzniklo nové virální video, které se odehrává v pražském metru, a můžete jej exkluzivně shlédnout zde! A co mimořádné záběry odhalily? Jsme xenofobní, nebo dokážeme druhé obejmout, i když mají na první pohled drsnou slupku.  Přesvědčte se, jak celá akce dopadla a porovnejte se svým vlastním názorem (nebo předsudkem?) na www.troufnisinajemnost.cz, kde naleznete výsledky našeho malého experimentu.

Boříme mýty?

Projekt I v drsňákovi probudí jemnost a čokoláda Milka otevřely diskuzi se zástupci 8 alternativních životních stylů a subkultur jako punk, rap nebo tattoo o životním směru, společenských předsudcích a stereotypech. Několik týdnů se projektem snaží na pozadí rozhovorů, životních příběhů a designů jednotlivých drsňáků představit jejich jemnou stránku a jejich netradiční avšak originální vnímání světa.

Vyhraj design a čokoládu na celý rok

Zapojte se s našimi drsňáky do velké soutěže „Vytvoř si vlastní design Milka termohrnečku“, která běží na webové stránce www.troufnisinajemnost.cz a také na facebookové stránce značky Milka  https://www.facebook.com/Milka.cz.sk. „Nejkrásnější návrhy oceníme sladkou odměnou v podobě té nejjemnější čokolády Milka na rok zdarma,“ doplňuje Markéta Kristlová, brand manažerka Milky.

Designy drsňáků i všech soutěžících budou volně ke stažení na microsite. Všichni majitelé termohrnečků budou moci střídat designy dle libosti, stačí jen grafiku stáhnout a vytisknout.