Nová služba dostala název Dynamo a právě díky ní se stává dobíjení kreditu snadnější. Dynamo totiž váš kredit dobije automaticky, když jeho hodnota poklesne pod nastavené minimum. Jako zákazník Tesco Mobile již nebudete muset na dobíjení vůbec myslet. Pokud naopak stále patříte mezi zákazníky klasických mobilních operátorů a přejdete k Tesco Mobile, budete moci využívat všechny výhody předplacené karty, kterou nebudete muset dobíjet. Dynamo tak nahradí váš současný paušál a budete platit jen za to, co skutečně provoláte.

Představte si situaci, že jeden měsíc provoláte 200 minut a druhý pouze 60. S Tesco Mobile platíte jen za skutečně provolané minuty, a navíc máte k dispozici bezkonkurenční nabídku cen volání a SMS. Za 400 Kč zde dostanete více než 220 minut a 160 SMS a do sítě Tesco Mobile voláte zcela zdarma. To vše díky nabídce dvojnásobného kreditu s Clubcard.

Celou aktivaci Dynama zvládnete jednoduše za pár minut. Ta je navíc zcela bezpečná a je možné ji provést například přímo z vašeho mobilního telefonu. Jeho prostřednictvím také měníte nastavení nebo deaktivujete službu, kdykoliv chcete.

Službu Dynamo zcela určitě ocení také ostatní členové vaší rodiny. Pokud se ale obáváte, že ztratíte o dobíjení přehled, tak můžete zůstat v klidu. Dynamo zasílá upozorňující SMS, a tak budete mít nad dobíjením absolutní kontrolu.

Kromě nové služby Dynamo zaujme Tesco Mobile na trhu mobilních operátorů také jinou výhodnou nabídkou, kterou představilo již v únoru. V případě, že vlastníte Clubcard, platíte za minutu volání pouze 1,25 Kč a za SMS 0,75 Kč. Aby toho nebylo málo, za aktivaci Dynama vám Tesco Mobile věnuje 1 000 Clubcard bodů jako dárek. Proč tedy nevolat s Tesco Mobile, když se to více než vyplatí?