Nizozemská firma HG se zabývá výrobou čistících prostředků více než 40 let. Za tu dobu si její zákazníci již ověřili kvalitu a dá se říct, že kdo jednou vyzkoušel značku HG, už jinou nechce.

Široký sortiment HG pokrývá všechny oblasti údržby domu, bytu i zahrady. Najdeme zde například prostředky pro čištění podlah, koupelny, kuchyně, textilu a mnoho dalších. Některé jsou tak specifické, že jste se nimi možná ještě nikdy nesetkali. Věděli jste například, že existuje čistič lustrů?

HG modrý hagesan

Prostředek na vodní kámen s vysokou účinností HG modrý hagesan je tím, který značku HG proslavil. Je to velmi silný čistící prostředek na odstraňování vodního kamene z vodovodních baterií, van, toalet nebo sprchových stěn. Navíc odstraňuje také skvrny od rzi, moči a měděnky. Malé množství tohoto přípravku naneseného na houbičku udělá doslova zázraky. Nejen, že povrch vyčistí, ale také jej dlouhou dobu chrání před dalším znečištěním. Doba mezi jednotlivým úklidem se tak o hodně prodlouží a vy nemusí pořád dokola trávit čas touto namáhavou činností.

Autor: SON, spol. s.r.o.

HG na podlahy

Čistící prostředky na podlahy zaujímají ve výrobním programu značky HG významné místo. Sortiment těchto produktů je také největší ve srovnání s jinými kategoriemi. V nabídce jsou prostředky na čištění podlah z přírodního kamene, glazurované i neglazurované dlažby, laminátových i dřevěněných podlah. Kromě čistících prostředků má však značka HG také prostředky pro ochranu podlah, které pomáhají chránit povrch i před silným znečištěním.

Autor: SON, spol. s.r.o.

Vzhledem k velkému počtu prostředků a způsobu použití mají zákazníci k dispozici na webových stránkách e-shopu přehlednou tabulku a také filtry, které jim pomohou vybrat ten správný produkt.

Pro každou špínu produkt HG

Kromě již zmíněných čistících a údržbových prostředků pro koupelny nebo podlahy existuje celá řada dalších spolehlivých pomocníků pro domácnost.

Každodenním pomocníkem je například čistič keramických desek, odstraňovač mastnoty ze sporáků, pěnový čistič koupelen nebo neutralizátor pachů. Z široké nabídky si vybere doslova každý. A pokud budete srovnávat cenu, nezapomeňte, že jde o produkty s vysokou účinností, tudíž velmi malou spotřebou. Značka HG se proto vyplatí!

Autor: SON, spol. s.r.o.

Veškerý sortiment můžete objednat v e-shopu www.hgshop.cz.