Rozmarýnové víno

Vylouhovaný rozmarýn v bílém víně dokáže prý zázraky!
Autor: profimedia.cz
Co potřebujete: 1 litr bílého ryzlinku, 1 dl sušené natě rozmarýnu

Postup: Do litru vína vmícháme drcenou sušenou nať rozmarýnu a necháme v uzavřené láhvi při pokojové teplotě týden louhovat. Obsahem láhve několikrát denně zatřepeme.

Použití: Užívá se 1 dl pro rychlé povzbuzení mužské potence (účinkuje asi po čtvrthodině). Vyšší dávka je škodlivá a nedoporučuje se ani každodenní užívání, obzvláště osobám se srdečními a oběhovými problémy.

Kardamonová káva

Kardamonová káva vám bude chutnat.
Autor: profimedia.cz
Co potřebujete: 1 lžička zrnkové kávy, 1 lžička kardamonu, mléko podle libosti, cukr či med podle libosti

Postup: Mletá káva a jemně mletý kardamon se smíchá a pak vaří jako běžná káva. Přidáme mléko a osladíme. Mléko je důležité, protože zlepšuje rozpustnost éterického oleje obsaženého v kardamonu. Účinkuje velmi rychle.

Mrkvová polévka

Vidíte, mrkev není dobrá jen pro zdravé oči...!
Autor: profimedia.cz
Mrkev je falickým symbolem, často se užívá pro podporu potence, napomáhá také početí a zvyšuje libido.

Co potřebujete: 1 kg očištěné mrkve, 4 dl bílého vína, 1 lžíce másla, sůl, skořice a cukr podle chuti, ¼ hrnku datlí, ¼ hrnku rozinek, cukr na ozdobení

Postup: Nejprve uvaříme mrkev, kterou poté rozmixujeme nebo utlučeme v hmoždíři. Vrátíme mrkev do hrnce, přidáme máslo, bílé víno a pak také sůl, skořici a cukr. Pak nastrouháme datle a spolu s rozinkami je také přidáme do polévky. Lehce povaříme. Pak polévku nalijeme do misek a podáváme posypanou cukrem.

Ústřice

Ústřice jsou tradičním stimulantem.
Autor: profimedia.cz
Na ústřicích toho, pravda, moc nenavaříte, ale zase je nutné sehnat co nejčerstvější. Plody moře jsou mezi afrodisiaky evergreenem, ústřicemi stimuloval svůj milostný apetit už Casanova a talíř plný čerstvých ústřic v kombinaci s doušky suchého bílého vína je ideálním startem milostného večera i dnes.
Fotogalerie
4 fotografie