Srdcem této dvanáctileté prémiové whisky jsou vyzrálé, lahodné single malts, harmonicky sladěné s nejkvalitnějšími grain z celého Skotska. Tato směs má v sobě ukrytou vůni divokých bylinek, rašeliny, medu a ovocných sadů. Skotská whisky Chivas Regal se pije nejen čistá, ale je také bází luxusních variant klasických koktejlů postavených na whisky.

 

Autor: Chivas Regal 12yo

 

Na webové stránce www.chivas.cz si můžete sami vytvořit personifikovanou lahev whisky Chivas Regal 12yo pomocí jednoduché on-line aplikace. Zvolit si můžete vlastní text na zadní etiketu lahve a vlastní text na exkluzivní darovací certifikát, který obdržíte společně s lahví Chivas Regal. Dokonce si můžete vybrat vlastní výrobní číslo lahve.

Autor: Chivas Regal 12yo

Skotská whisky Chivas Regal s vlastním textem za pouhých 654 Kč (při osobním odběru) nebo na dobírku za 779 Kč

Skotská whisky Chivas Regal 12yo v personifikované láhvi Chivas Regal 12yo 0,7l stojí 654 Kč v případě osobního odběru v Praze nebo  779 Kč včetně poštovného a balného. Platba je možná dobírkou nebo platební kartou přes PayPal. Lahev je doručena za 8 pracovních dní od objednávky kurýrní službou DPD. Objednávky s vyřízením doletošních Vánoc přijímáme do 12.12.2013. Nabídka platí pouze pro ČR.

Autor: Chivas Regal 12yo

 

Skotská whisky Chivas Regal 12yo s vlastním textem lze objednat na www.chivas.cz

Autor: Chivas Regal 12yo