Festivalová Potrefená  husa se na Rock for People poprvé představila v loňském roce a těšila se velké oblibě. Vždyť jí během festivalu denně navštívilo 2.500 lidí, kteří dohromady snědli 6,5 tisíce porcí jídel a vypili přes 90 hektolitrů piva. To by pro zajímavost středně velká hospoda čepovala tři  měsíce. I letos bude jejím cílem poskytnout kvalitní servis piva a jídla. Aby uspokojila co nejvíce hladových a žíznivých návštěvníků, bude letošní kapacita navýšena na 850 míst.

Autor: Staropramen

Na festivalu si vyberete z 11 druhů piv

Staropramen krom dobrého jídla v huse nabídne návštěvníkům festivalu především pestrou nabídku piv. Staropramen vždy razil cestu širokého portfolia, aby si návštěvníci mohli vybrat. Letos na Rock for People nabídne portfolio 11 značek piv čítající Světlý, 11, Ležák, Nefiltrovaný, Nealko, čtyři příchutě řady Staropramen Cool, k tomu poprvé hořký ležák z Ostravaru a prémiovou Stellu Artois. Vzhledem k rostoucí oblibě beermixů bude pro jejich fanoušky letos připravena Cool zóna s velkým stanem a točeným Cool Grepem.

Autor: Staropramen

Soutěžte o vstupenky na festival a setkání s Mandrage

Chcete-li si vychutnat atmosféru letošního festivalu Rock for People v Hradci Králové a k tomu si dát pivo s kapelou Mandrage po jejich koncertě, soutěžte se Staropramenem v akci „Na jedno s kapelou“.Soutěžící starší 18 let mohou vyhrát osobní setkaní se členy této skupiny. Musí ale napsat kapele krátký vzkaz a přidat informaci, jaký dárek na setkání přinesou. Deset nejoriginálnějších soutěžících získá kromě exkluzivního setkání s interprety hitů Hledá se žena a Šrouby a matice vstup pro sebe a doprovod na festivalový den českých a slovenských kapel v pátek 5. července plus vouchery do festivalové Staropramen Potrefené husy.

Své vzkazy pro Mandrage posílejte nejpozději do úterý 2. 7. 2013 do 12:00 na e-mail staropramen@prkonektor.cz. Do předmětu napište heslo „Na jedno s kapelou“. Více informací o soutěži včetně jejich pravidel naleznete na www.staropramen.cz.

Autor: Staropramen

Jedno nás spojuje. Staropramen.