Měl by být jistě dokonalý ve všech směrech. Měl by odpovídat světovým trendům v designu, aby se vám líbil a vytvořil z vašeho domu či bytu skutečný domov. Měl by být praktický, aby dobře sloužil svému účelu. A samozřejmě by měl být zdravotně nezávadný a vyrobený jen z těch nejkvalitnějších materiálů, aby vám dlouho vydržel jako nový. Také by ho měla vyrobit renomovaná firma ve svém oboru, která vám poskytne záruku a servis. A hlavně - měl by být za rozumnou cenu.

O domově s takovým nábytkem teď už nemusíte jen snít, protože firma HANÁK NÁBYTEK, a.s. právě v těchto dnech představuje ve svých prodejnách novou výrobní řadu TREND. Díky ní si můžete vybavit celou domácnost kvalitním nábytkem za velmi příznivou cenu.

Jak je to možné? Jedinečnost řady TREND totiž spočívá v nové povrchové úpravě dvířek, na která se nanáší sedmivrstvý lak z pohledové strany včetně hran. Proto je u nábytku zajištěna nejen rozumná cena, ale především dlouhá životnost a moderní design s vysokým leskem nebo hlubokým matem, který nábytku dodává luxusní vzhled.

Kuchyňská sestava LINE v provedení BÍLÝ LAK - VYSOKÝ LESK / DUB PŘÍRODNÍ - DRSNÝ
Autor: Hanák nábytek

Na jaře se tak u prodejců nábytku HANÁK po celé České republice můžete setkat například s kuchyněmi TREND v 6 nových originálních odstínech, které jsou předurčeny stát se módním hitem v evropském nábytkářství nadcházejících sezón 2014 a 2015. Kuchyně TREND jsou již nyní k dostání v široké škále barevných kombinací a provedení, které představuje 12 barevných variant ve vysokém lesku i matu a 8 designových materiálů ve špičkových dekorech strukturovaných dřevin. 

Součástí kuchyňských sestav HANÁK je také vybavení špičkovými technologiemi například od značky SIEMENS. V interiérových studiích HANÁK k nákupu kuchyně získáte až do 30. června spotřebiče této značky za speciální akční cenu. K vybraným spotřebičům SIEMENS navíc obdržíte jako dárek 4dílnou sadu nádobí nebo 3násobný teleskopický výsuv se STOP funkcí.  Příjemný bonus, co říkáte?  A pokud si z nabídky vyberete celkem 4spotřebiče, odnesete si s sebou zdarma ještě ohřívač vody s filtrací BOSCH THD 2021.

Kuchyňská sestava ELITE v provedení LAK MOCCA – VYSOKÝ LESK / OŘECH DRSNÝ
Autor: Hanák nábytek

Kromě kuchyní však kolekce TREND nabízí i další nábytkový sortiment, jako jsou obývací pokoje, ložnice nebo třeba vestavné skříně na míru. Máte tak možnost si kompletně vybavit svůj interiér nábytkem v nejmodernějších povrchových úpravách a barvách, které sledují aktuální trendy v oblasti designu nábytku. Stejně jako kuchyně je i ostatní nábytek vyráběn v různých provedeních včetně atypických tvarů na míru, tak aby dokázal naplnit veškeré představy o vašem vysněném interiéru, ve kterém bude radost bydlet.

Více naleznete na www.hanak-trend.cz a www.siemens-home.com/cz