Také máte někdy pocit, že je téměř nemožné si vybrat v záplavě produktů, které se na nás valí z regálů obchodníků? A pokud si už vybereme, tak zpravidla trefíme tu “správnou” dobu, kdy se cena požadovaná za naši oblíbenou značku či zboží poněkud liší od našich představ. Co s tím?

Nepřehledné akce

Jednou z možností je si počkat, až bude vaše oblíbená značka nebo produkt v “akci”. Tento styl nakupování je mezi českými spotřebiteli čím dál oblíbenější. Poslední průzkumy ukazují, že se při svém nákupu řídí akčními letáky více než 60% Čechů a tento trend dále stoupá. Ovšem akce obchodních řetězců se často netrefují do doby, kdy zákazník dané zboží potřebuje. Výběr je tak omezen aktuální akční nabídkou. Je vůbec možné skloubit při nakupování cenové zvýhodnění akčních produktů se širokým výběrem zboží?

Ano je. Síť hypermarketů Globus má zajímavé řešení. V průběhu měsíce května připravila akci s názvem “Sestřelili jsme ceny”. Jedná se o nabídku zboží více než 30 nejoblíbenějších značek s výraznou slevou. Hledejte zboží s logem akce „Sestřelili jsme ceny“ a od 2. 5. do 22. 5. určitě výhodně nakoupíte aniž byste museli sahat po nevyzkoušených produktech.

Trefte si další slevu

To ale není zdaleka vše. Pokud při nákupu takto označeného zboží vyplníte soutěžní kartu, můžete vyhrát některou s hodnotných výher. Týdně se hraje o navigace, tablety, mobilní telefony nebo jízdní kola. 

A pokud chcete nakoupit ještě o chlup výhodněji, můžete si v online střelnici na stránkách www.trefsislevu.cz vystřelit voucher v hodnotě až 2000 Kč na nákup v Globusu.

Není to pořádná trefa?