Stejně jako se dům staví od základů, tak i u vaření vždy nejspíše začínáme výběrem čerstvých a kvalitních surovin. A je docela škoda, že v dnešním moderním světě nejsou kvalitní a čerstvé suroviny úplnou samozřejmostí. Hodně lidí je zatím hodnotí spíše podle ceny než podle kvality, ale i to se začíná rychle měnit.

Brazer
Autor: KFC

Nikdo nechce jíst blafy, takže si dnes spotřebitel dává mnohem větší pozor na to, co vlastně jí a hlavně z čeho je to složeno. V KFC má zákazník tu výhodu, že nemusí téměř za pomoci lupy luštit, co se vlastně chystá sníst. Produkty KFC z řady Brazer jsou totiž připravené v každé restauraci přímo před podáváním, navíc jsou všechny složeny jen z těch nejčerstvějších surovin – křupavého salátu, voňavých rajčat a hlavně českého grilovaného kuřete z Vodňan a DZ Klatovy. Výhod to má hned několik – každý zákazník, který si objedná KFC Brazer, se tak může zasytit kvalitním českým kuřetem, které je grilované speciálním způsobem, a čerstvou v zeleninou zabalené v oblíbené Twister tortille nebo jako chutný sendvič. V každé KFC restauraci tak dostane to, co má rád, na čem si pochutná a co nezatíží jeho žaludek, kdekoliv a kdykoliv.

Brazer Twister
Autor: KFC

Kvalitní kuřecí maso a zelenina jsou totiž základem zdravého životního stylu. A kdo by nechtěl ve chvílích hladu sáhnout po něčem lehkém, navíc připraveném z čerstvých surovin.

Veškeré info se dozvíte na www.kfc.cz