Příběh jak z filmového scénáře! I z tetovacího salonu vede cesta přímo mezi milionáře.

Začalo to zcela nevinně. Před týdnem uveřejnil Jakub Novák (27) na sociálních sítích fotografii přímo z tetovacího salónu. Ukazuje na ní, jak si nechal vytetovat na rameno jméno své partnerky Radky Novákové.

„Táta a máma mi hned volali, aby mi vynadali za moji nerozvážnost, přítelkyně byla šokovaná,“ říká Jakub Novák. V té chvíli však nikdo z nich nepředvídal, jak radikálně se tím Jakubův život změní.

Fotografie Jakubova nového tetování se totiž dostala k tetě jeho partnerky Rozálii Novákové, která se netajila svým nadšením. Příbuzní však nevěděli, že se na základě toho rozhodla definitivně přepsat svoji poslední vůli a odkázat Jakubovi několik milionů korun ze svého jmění.

„Přišla a chtěla všechno změnit. Byla ráda, že Jakub má Radku opravdu rád. Nikdo z jejích příbuzných netušil, jaké úspory má,“ potvrzuje její notář Günter Zweigeltrebe.

Na závěr dodejme, že tetička Rozálie se nechala napálit vykutálenou rošťárnou Fidorky Májové, kterou si můžete prohlédnout a vyzkoušet TADY. Jedná se o aplikaci „Vytetuj si na tělo jméno svého protějšku,“ ve které vytvoříte vlastní fotku se stylovým tetováním a pak ji pošlete svému protějšku. Schválně, co se bude dít?