Šest jedniček za sebou podporuje egoismus a samolibost. „Energie bude velmi impulsivní a způsobí emotivní chování, raději se vyhněte sporným rozhovorům. Problémy budou v komunikaci a spolupráci s druhými,“ radí numeroložka Lenka Suchardová. V pátek to bude prostě pořádně jiskřit, jedničky dodávají mimořádně silné sebevědomí, přejí nezávislému myšlení a dopoledne dokonce nezávaznému flirtování, které ovšem nezůstane bez následků...

Také hvězdy varují před výbušným jedničkovým datem. „Budeme pod vlivem úplňku a zabývat se budeme otázkami života  a smrti,“ upozorňuje astrolog Milan Gelnar a dodává: „Bude panovat zvýšený sklon k násilí, hádkám, zklamání a dokonce i smrti. Je možné že budeme svědky nějakých násilných událostí, jež mají za úkol něco ukončit a něco nového nastavit.“

Přestože 11. 11. 2011 tak patrně nebude zrovna klidným dnem, mnoho svatbychtivých si magické jedničky vybralo za to pravé datum pro vstup do manželství. „Běžně míváme tak 10 svateb, na 11. listopadu je jich ohlášeno zhruba 30,“ uvedla vedoucí oddělení matriky Prahy 1 Lenka Jelínková.

Jenže svatba je to poslední, co byste podle astrologů i numerologů mělo v tento den dělat! „Pro milostné vztahy a svatby toto datum rozhodně vhodné není. V nově vzniklém manželství by panovalo zbytečně mnoho svárů,“ upozorňuje numeroložka Suchardová a astrolog Gelnar dodává: „Datum bych určitě nevolil pro sňatek, klidně si ale v tento den dovedu představit založení agresivní soutěživé firmy s tahem na branku.“

 

Číslo dne je osmička!

Po sečtení všech čísel v datu 11. 11. 2011  vychází výsledné číslo 8. To obrací naši pozornost do materiálního světa, na majetek, finance, moc a slávu. Lidé tíhnou k vůdcovství. Vyvolává řadu negativních rysů jako je strohost, bezohlednost, prudkost a vznětlivost. Je to dvojzančné číslo, které může přinést pozitivní i negativní změny.

 

Co »jedničky« dají do vínku novorozencům:

* děti narozené ráno – ty, které přijdu na svět do šesté hodiny ranní, budou společenské, vnímavé, pracovité, ale také velmi senzitivní a bojácné. Oporou jim musí být milující rodinné zázemí a řád.

* děti narozené dopoledne – budou mít mnoho vnitřní síly, kterou budou investovat do práce, cestování, sportu a vztahů. Zároveň ale právě vztahy budou jejich slabinou a neustále je budou řešit.

* děti narozené odpoledne – nejsilnější, nejodvážnější a nejschopnější děti celého dne. V životě se před ničím nezastaví, budou chtít dosáhnout nejvyšších cílů, vyrostou z nich ale egoisté. Budou to rození herci a malá lež, která je posune dál, jim nebude činit žádný problém. Zaběhlým řádem a normami se nebudou vůbec zatěžovat.

* děti narozené večer – ty, které přijdou na svět po 18. hodině, budou velmi umělecky založení, citliví, kamarádští a společenští. Rodina bude pro ně na prvním místě. V dospělosti se mohou uplatnit všude tam, kde mohou udělat šťastné druhé – v gastronomii, designu, medicíně.

 

Co je také spjaté s datem 11. 11.?

* 11. 11. v 11 hodin a 11 minut 1918 skončila 1. světová válka, na všech frontách zavládlo příměří

* K datu se váže pranostika o sv. Martinovi, který přijíždí na bílém koni

* Na 10. listopadu 2011 na 21.18 h vychází úplněk. Jeho účinek bývá nejsilnější 12 hodin před a 12 hodin po jeho vrcholu. Znamená to, že den 11. 11. 2011 také bude pod jeho vlivem.