Sebevědomí - to musí mít každý úspěšný muž

Pokud se podíváte na všechny světově úspěšné muže, mají vždy jednu věc společnou. Jeff Bezos, Elon Musk, Steve Jobs, Warren Buffet, Donald Trump. Všichni tito muži jsou velice sebevědomí. Neskrývají se někde v koutku a nebojí se okolního světa. Naopak jsou sami se sebou naprosto spokojeni a nebojí se vystoupit z davu. Všichni jsou v jejich přítomnosti dokonale ohromeni a lpí na každém jejich slově. Okolo sebe mají spoustu fanoušků a nebojí se světu představit i skutečně bláznivé myšlenky. A i vy takový můžete být. I vy můžete být charismatický muž, který všechny okolo sebe ohromí. Stačí mít dostatečné sebevědomí.

Sebevědomí - jak ho dosáhnout?

Jenže, jak vlastně takového sebevědomí vůbec dosáhnout? Jak se cítit dobře a sexy a pouze to na okolí jen nehrát?

Zaprvé je nutné, abyste měl v těle dostatek důležitého mužského hormonu testosteronu. Ten stojí naprosto za vším. Díky testosteronu máte velké a pevné svaly, dosahujete ocelové erekce, můžete se pomilovat se svou partnerkou kdykoliv se vám jen zlíbí, máte dostatek energie na sportovní aktivity a docílíte skvělých pracovních výkonů. Testosteron je základním stavebním prvkem každého úspěšného i dostatečně sebevědomého muže.

A potvrzuje to také paní doktorka MUDr. Taťána Šrámková, Csc.: „Typický pacient s nedostatkem testosteronu si v ordinaci sexuologa stěžuje na ztrátu nebo snížení sexuální touhy a sexuální aktivity, únavu, poruchu erekce, zhoršení ranních erekcí, méně intenzivní ejakulaci či snížený objem ejakulátu. Další příznaky nedostatku testosteronu jsou: snížená vitalita, úbytek svalové hmoty a síly, řídnutí ochlupení, abdominální obezita (obvod pasu více jak 102 cm), epizodické pocení, návaly horka, nespavost, ale i poruchy psychických funkcí jako je podrážděnost nebo letargie, snížený pocit spokojenosti, nedostatečná motivace, nízké sebevědomí, snížená duševní energie, deprese, pocit strachu či problémy s krátkodobou pamětí. Významný nedostatek testosteronu vede k neplodnosti.” A takový stav vám rozhodně k vysokému sebevědomí nepomůže.

Hladina testosteronu postupně klesá

Bohužel množství testosteronu v těle postupně pomalu klesá. MUDr. Taťána Šrámková, CSc. ze Sexuologického oddělení FN Brno Kliniky traumatologie Masarykovy univerzity Brno uvádí, že se jedná o úbytek o zhruba 0,4 % testosteronu v mužském těle ročně.

„Tzv. syndrom nedostatku testosteronu je významný u mužů nad 40 let věku a představuje velký zdravotní problém, protože na základě vztahu nízkých hladin testosteronu a diabetu, srdečně-cévních onemocnění a osteoporózy vede ke snížení délky a kvality života,” upozorňuje uznávaná sexuoložka-androložka MUDr. Taťána Šrámková, CSc.

Jak zvýšit množství testosteronu v těle?

Jak proto tento proces zvrátit anebo alespoň dostatečně zpomalit? Vsaďte na sílu přírodních extraktů v doplňku stravy Zerex Ultragold.

Zerex Ultragold není jen tak obyčejný doplněk stravy, jakých najdete na trhu tisíce. Jedná se o certifikovaný výrobek, který vám pomůže stimulovat vaši plodnost, tonizuje správnou reprodukční funkci a udrží normální hladinu testosteronu v krvi. Díky Zerexu Ultragold podpoříte svou sexuální touhu, přispějete přirozeným způsobem k udržení životní „jiskry“ a vitality a zajistíte si zdravý sexuální život až do vysokého věku.

Důležitá složka Zerexu Ultragold

Nejdůležitější sloužkou, kterou v Zerexu Ultragold najdete a která právě příznivě působí na hladinu testosteronu v těle, je kotvičník zemní. Odborná studie „Pro-sexual and androgen enhancing effects of Tribulus terrestris” poukázala na to, že muži se sníženým sexuálním libidem, kteří užívali 750 - 1 500 mg kotvičníku zemního denně po dobu dvou měsíců, zvýšili svou sexuální touhu až o 79 %.

Zároveň kotvičník zemní napomáhá udržet přirozenou hladinu testosteronu v mužském těle. Proto kotvičník zemní doporučuje užívat většina odborníků, v čele i s paní doktorkou Šrámkovou: „Kotvičník zemní je u mužů populární, používaný v atraktivní víře jako výživový doplněk zlepšující sexuální zdraví. Pokud muž nemá krevními testy a komplexním vyšetřením prokázaný nedostatek testosteronu či jiné závažné onemocnění, a přesto se cítí unavený, bez vitality, bez energie, je možné užít bez porady lékařem doplněk stravy,” zmiňuje na závěr paní doktorka Šrámková.

Sebevědomí - kdy je ho už moc?

Samozřejmě ale všeho moc škodí. Úspěšní muži jsou tak okouzlující právě proto, že mají sebevědomí tak akorát. Nejsou příliš namyšlení a stále si v sobě zachovávají jistou dávku pokory. Přesné množství toho či onoho je velice těžké určit. Všeho s mírou. Vždy si připomínejte, že jste vašeho úspěchu nedosáhli jen tak z ničeho, ale že je za tím spousta tvrdé práce a dřiny. Uvidíte, že díky tomu vám nenaroste příliš velký hřebínek.

Co dále musí mít úspěšný muž?

Kromě dostatečné hladiny testosteronu v těle musí mít úspěšný muž ještě něco navíc. Je to pohodový vztah s partnerkou, práce, která jej baví, a přátelé, kteří kolem něj vytváří spokojenou a šťastnou auru.

Nemusíte mít milióny korun, desítky nemovitostí ani několik vele-úspěšných firem. Ke štěstí a pocitu úspěchu se musíte sám cítit dobře a obklopovat se dobrými a pohodovými lidmi. Pak budete ten nejšťastnější muž na světě. A co na tom, že nevlastníte luxusní Bentley?!