Ota Jirák: ,,Když si chci rychle odpočinout a nemám čas jít na dvě hodiny do lesa, používám psychowalkman.“
Autor: Galaxy.cz

Kromě Oty Jiráka a dalších českých herců a zpěváků používá psychowalkman, odborně AVS přístroj také herečka Demi Moore, David Beckham či George Clooney. Zcela nově také například Simona Babčáková. Chcete se cítit zase dobře? Odstranit únavu a stres během minut? Zrychlit učení, zbavit se špatných nálad, depresí, nespavosti?  Ano, Laxman dokazuje, že je to možné. Nutno dodat, že se na vývoji této technologie podílela i NASA a dva nositelé Nobelových cen.

Radek Kubica, projektový manažer Filmové databáze:

Psychowalkman jsem se rozhodl vyzkoušet z důvodu náročného životního stylu. Přístroj Laxman mi výrazně pomohl ke zvládnutí zkoušek na vysoké škole a zároveň k udržení  vysokého výkonu v zaměstnání. Pokládám jej za velice průlomovou technologii, která se jistě v budoucnu rozšíří mezi širokou veřejnost. Další autentické zkušenosti najdete na největším portále o AVS přístrojích: www.psychowalkman.cz.   

Autor: Galaxy.cz

Jak vlastně psychowalkman funguje?

Nasadíte si sluchátka a speciální ,,světelné“ brýle a na ovládací jednotce si spustíte program, například ,,Rychlé odstranění únavy“. Pulsující světla brýlí a zvuk a hudba vysílají frekvenci, která přeladí fungování mozku i tělesné biorytmy. Únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za pár minut odpočinutí jako po dvouhodinovém spánku. Stejným způsobem dosahuje AVS přístroj dalších zhruba třiceti účinků.   

MUDr. Jan Cimický, Csc., říká: ,,V dnešní době trpí hodně lidí stresy a depresemi a AVS přístroje dobře pomáhají. U nás je používáme od roku 1998, kdy jsem si jeden přivezl z ciziny. Doporučil bych je téměř každému, kromě epileptiků.“